Foto: Shutterstock

Jupiters tradicionāli tiek uzskatīts par lielo labdari, kas piešķir optimismu un labsirdību, liek meklēt taisnīgumu un pierādīt savu autoritāti. Dzimšanas horoskopā šī planēta nosaka cilvēka pasaules redzējuma īpatnības, parāda, kādā veidā cilvēks attīstās sociālajā un garīgajā plānā, kur meklējama cilvēka veiksmes atslēga un kā cilvēks var nodrošināt savu autoritāti. Daudz ko pastāsta arī par cilvēka vērtībām.

Atgādināšu, ka Jupiters Svaru zīmē atradīsies līdz 10. oktobrim, pēc tam tas pārceļos Skorpiona zīmē. Vienā Zodiaka zīmē Jupiters atrodas aptuveni gadu. Jupiters Svaros ir labvēlīgs attiecību formēšanai un veicina cilvēku ieinteresētību sadarbībā. Šo laiku varētu izmatot jaunu sadarbības partneru meklējumiem vai esošu attiecību stiprināšanai. Jupiters Skorpionā (līdz 2018. gada 8. novembrim) var dot iespējas pilnā mērā izmantot savu slēpto potenciālu.

Cik labumu katram cilvēkam tranzītējošais Jupiters atnesīs vai neatnesīs, ir atkarīgs no tā, kur tas atradīsies attiecībā pret dzimšanas horoskopu un ar kādām planētām būs saistīts. Individuāli jāskata arī, cik stiprs Jupiters ir dzimšanas kartē.

* To, kurā zīmē atrodas tavs Jupiters, vari noskaidrot, piemēram, šeit.

Jupiters Aunā piešķir aktīvu tiekšanos pēc izaugsmes. Tādiem cilvēkiem raksturīgs entuziasms, enerģija un iniciatīva mērķu sasniegšanā. Viņiem ir iedota iespēja kļūt par kaut kā jauna aizsācējiem.

Jupiters Vērsī. Šie cilvēki attīstās un autoritāti iegūst caur neatlaidīgu darbu. Lielu nozīmi piešķir materiālajām vērtībām un labi saprot naudas nozīmi. Patīk grezns dzīvesveids un jutekliskās baudas. Bieži šāds Jupiters ir baņķieriem.

Jupiters Dvīņos. Šāds cilvēks pasauli uztver kā bezgalīgas informācijas okeānu. Lai nostiprinātu savu autoritāti un justos pārliecināts, jūt nepieciešamību vākt un izplatīt dažādu veidu informāciju. Mēdz būt nepraktiski, bet spēj ātri orientēties dažādās situācijās.

Jupiters Vēzī. Par galveno zināšanu avotu uzskata savus senčus. Lielu nozīmi piešķir ģimenes tradīcijām. Viņiem svarīgs ir ģimenes atbalsts. Parasti ir patrioti, jo vēlas par mājām padarīt arī savu pilsētu, valsti.

Jupiters Lauvā. Ļoti tiecas izpaust savu personību ārējā pasaulē. Viņu attīstības atslēga ir savu radošo spēju attīstīšana un pielietošana. Prot iedvesmot citus. Piemīt aktiera un pedagoģiskais talants. Iekšējai pasaulei pievērš mazāku uzmanību. Var būt labi organizāciju pārstāvji.

Jupiters Jaunavā piemīt analītiska pieeja dzīvei, daudz uzmanības velta detaļām. Bieži kļūst par ekspertiem savā jomā. Pasaules redzējumā vairāk dominē materiālistiskais uzskats. Bet tā kā vēlas izprast un analizēt šo pasauli, nesmādē arī filozofiju.

Jupiters Svaros. Piemīt spēja samierināt cilvēkus, panākt harmoniju un mieru attiecībās. Viņiem svarīgi ir nodrošināt taisnīgumu. Šo iemeslu dēļ ir labi konsultanti, psihologi vai juristi. Viņu attīstība notiek caur viņu partneri, un arī paši ļoti palīdz partnerim attīstīties. Labi, ja izdodas atrast savu Skolotāju, no kura pārņemt pieredzi.

Jupiters Skorpionā Piemīt spēja rīkoties ar citu cilvēku finansēm. Mistiskā Skorpiona zīme palīdz cilvēkam ar šādu Jupitera novietojumu apzināties realitātes slēptās šķautnes. Viņus bieži interesē okultisms un ezotērika. Interese par pasaules noslēpumiem padara viņus par labiem zinātniekiem, dziedniekiem, politiķiem.

Jupiters Strēlniekā. Šiem cilvēkiem dzīvē dāvāts daudz veiksmes un iespēju, bet paši diemžēl to ne vienmēr apzinās. Uztver visu pasauli kā kaut ko sev piederošu. Piešķir lielu lomu savai vietai sabiedrībā. Labprāt pieņem idejiskā līdera lomu. Tiecas pēc profesijām, kurās varētu pacelties pāri vidusmēram.

Jupiters Mežāzī. Viņu pasaules redzējumu ļoti nosaka sabiedriskās normas. Piemīt ambīcijas, bet jaunībā nejūtas sociāli pieauguši un nepieciešams citu cilvēku padoms. Gudrību iemanto ar gadiem un dzīves pieredzi. Ir interese par sabiedriskajām struktūrām. Izaugsme un panākumi gūstami, ja seko noteiktai lietu kārtībai.

Jupiters Ūdensvīrā Labi uztver zinātnes un tehnikas attīstību, ir atvērti visam jaunajam. Zināšanas labprāt gūst no grāmatām. Lielu lomu viņu dzīvē spēlē līdzīgi domājošie. Prot saskatīt jaunus, perspektīvu attīstības virzienus.

Jupiters Zivīs. Ir ļoti intuitīvi un līdzjūtīgi. Viņiem mēdz būt viedi sapņi, ir īpašs kontakts ar zemapziņu. Piemīt potenciāls mūzikas un mākslas jomā. Bieži izvēlas medicīnas jomu, reliģiju. Spējīgi iedziļināties ticības jautājumos. Var patikt jūras ceļojumi. Mēdz būt haotiski, rīkojoties ar naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!