Laikā no 3. līdz 28. aprīlim mums būs atkārtota iespēja izbaudīt Veneras ceļojumu caur Zivju zīmes glāsmaino un nepiespiesto plūdumu. Tas mūsos uzjundīs vēlmi pēc maiguma, estētikas, tuvības, romantiskas mīlestības un izsmalcinātas dzīves. Atgriezīsies mūziķu un mākslinieku mūza, kura tā vien vedinās uz nodošanos mākslai, mīlestībai, izpalīdzēšanai un skaistuma radīšanai, laiku un naudu neskaitot.

Šajā laikā sievišķā enerģija būs ļoti spilgtā un sakāpinātā izpausmē, daudz emociju un asaru gan no aizkustinājuma un priekiem, gan skumjām un vilšanos, neatsekojamas vēlmes un sajūtu plūdums. Tas viss – apburošas koķetērijas, sievišķīgas noslēpumainības un gaumes mežģīnēs un ar tik patiesu mirdzumu acu skatienā, ka vienaldzīgs nepaliks neviens vīrietis.

Tas intriģēs un atbruņos. Vīrieši tieksies pēc sievišķīgā maiguma, sievietes – pēc bruņnieciskā spēka, kopā radot idillisku harmoniju, saskaņu un laimes sajūtu, sevišķi no 15. aprīļa.

Tomēr šobrīd vēl ir izpildāms "mājasdarbs". Laikā līdz 15. aprīlim būs sajūtas, ka vēl nesenā aizraušanās vai pat senu attiecību sakarā viss ir tik dzīvs, tik trausls, tik vārīgs. Sajūta, ka pagātnes lauztās cerības un sagrautie sapņi nekur nav pazuduši. Tieši otrādi – ir visur klātesoši. Tikai šoreiz tie par sevi atgādina – dāvājot mums iespēju izdziedēt sagruvušo cerību radītās durstošās ilgas. Ļaut sev izsāpēt un piedot, lai pilnībā atlaistu šo sāpi, jo bez tās atlaišanas mūsos nav vietas jaunajam, nav vietas mīlestībai.

Tieši tagad – līdz aprīļa viducim – tev ir iespēja ieslēgt savu iekšējo sievišķā impulsa alķīmisko uguni, pārkausējot savas pagātnes mīlas sāpes savā spēkā, pārliecībā un iedvesmas spārnos, ticībā labajam un skaistajam. Mīlestība vienmēr uzvar, bet pagātnes atstāšana pagātnei – tās priekšnosacījums.

Ja būsi atlaidusi šīs iekšējās sāpes, tad laikā no 15. līdz 28. aprīlim šī jaunatbrīvotā enerģija var ātri atrast veidu, kā turpināt savu manifestāciju: brīvajiem var uzrasties jauns sirdsāķītis, bet aizņemtajiem no jauna uzšķilties attiecību dzirkstelīte.

Tad arī šis laiks tiešām spēs mums sagādāt patiesu prieku un baudu partnerattiecībās – maigums, glāsti, romantiski žesti, kāda nodziedāta serenāde, saņemti ziedi, vai sacerēts dzejolis tev par prieku… Un kāpēc gan ne, galu galā, šis ir iedvesmas laiks.

Papildus var izcelt, ka iepirkšanās procesam šajā laikā var tikt piešķirta īpaša nozīme, jo vēlēsimies atjaunot garderobi, iegādāties puķainas un plīvojošas kleitas, ar cakām vai mežģīnēm, kas pastiprinās sievišķo pievilcību un trauslumu. Tāpat var tikt daudz iztērēts koncertiem, mākslas izstādēm, ceļojumiem, varbūt pat garīgajām praksēm un meditācijām. Tomēr šajā laikā būtu jāvairās pārtērēties, jo iespējama pārlieku liela aizrautība, par ko vēlāk vari sakreņķēties.

Cits nozīmīgs šā perioda temats ir pienākuma apziņa un saistību smagums. Šajās nedēļās var satraukt visur klātesošais atgādinājums, ka laiks iet uz priekšu, ka ir pienākumi un saistības, kas jāpilda, iespējams, – arī pagātnes solījumi un parādi, kas jānokārto. Tās var būt jebkādas nepabeigtas materiālās vai dokumentālās saistības ar bijušo mīļoto cilvēku, kas par sevi uzstājīgi atgādina. Piemēram, nenokārtota šķiršanās, mantu dalīšana, alimenti u.tml. jautājumi. Šis laiks sniedz atkārtotu iespēju sakārtot un pilnībā noslēgt "bijušo" tēmu, lai tā vairs neaizēno tavu šodienas idilli.

Neskatoties uz šo maigo koķetēriju un iedvesmojošās mūzas ietekmi, šīs nedēļas liek nopietni pārskatīt mūsu vērtību sistēmu, mūsu iekšējo ētikas kodeksu, dāvājot iespēju paplašināt savu stereotipisko priekšstatu rāmjus, patiesi sajūtot savu neatkārtojamo un tikai mums raksturīgo vēlmi un izjūtu par sevi un savām attiecībām. Šoreiz nav vajadzīga loģika, ir vajadzīgs tikai ieskatīties sevī un sajust, ļaujot šai sajūtai pārņemt visu tavu pasauli.

Lai izdodas atbrīvot, sakārtot un palaist pa straumei visu bijušo, ļaujot sev būt plūstoši maigai un iedvesmojošai mūzai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!