Nepielūdzamā statistika rāda, ka lasītājiem ļoti patīk dažādas "astroloģiskas klasifikācijas". Lūdzu! Piemēram, vietne "Zznaki" piedāvā zodiaka lielāko blēžu TOP 3.

Astroloģijas mīļotāji sen pūlas noskaidrot, kura zīme zodiakā ir visviltīgākā. Taču domas allaž dalās. Lielākā daļa astrologu starp lielākajiem blēžiem ierindo Dvīņus, Skorpionus un Mežāžus. Kas šajās zīmēs tik viltīgs?

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes daba ir tikpat divējāda kā tās simbols. Dvīņi ir apveltīti ar runas talantu, ko apkārtējie bieži dēvē par divkosību. Tipiski Dvīņi atradīs izskaidrojumu jebkam – pat savai kļūdainajai rīcībai, savukārt melus viņi izlocīs tik veikli, ka tie pēkšņi var kļūt līdzīgi patiesībai.

Tas, vai Dvīņi tiešām ķersies pie šādas peļamas rīcības, atkarīgs no viņu garīgās attīstības.

Skorpions

Daudziem cilvēkiem šī zodiaka zīme asociējas ar viltību. Skorpionus bieži dēvē par necaursitamiem, nežēlīgiem, skaudīgiem un bezprincipu cilvēkiem. Protams, tas nav tiesa, viss atkarīgs no konkrētā cilvēka.

Dažkārt noliedzošā attieksme pret Skorpioniem rodas no tā, ka viņi mīl sarkasmu un prot nepatīkamu patiesību pateikt tieši acīs, nebaidoties ne no viena un ne no kā.

Un vēl Skorpioniem piemīt interesanta īpatnība – viņus var mīlēt vai neieredzēt, trešā varianta vienkārši nav. Tā nu iznāk, ka ļaudis, kuri Skorpionus nav spējuši iemīlēt, dēvē viņus par visviltīgākajiem un visnodevīgākajiem radījumiem.

Mežāzis

Visiem zināms, ka Mežāži ir pašpārliecināti un ambiciozi cilvēki ar gribasspēku. Viņi ir pārņemti ar savu mērķu sasniegšanu. Taču dažkārt šīs īpašības jauc ar liekulību un viltību.

Patiesībā Mežāzis ir uzticams draugs, viņš būs tev uzticīgs, kamēr vien būs pārliecināts par tavu draudzību.

Taču, ja nerēķināsies ar viņa interesēm, viņš aizvainosies un tad gan būs spējīgs uz īstu nodevību. Turklāt Mežāži ir principiāli ļaudis un fokusējas galvenokārt paši uz sevi. Kolēģis Mežāzis nevilcinoties pastāstīs priekšniecībai, ka tu darbā slaisties vai slikti pildi savus pienākumus.

Nu, lūk, šī tad arī ir visviltīgāko zodiaka zīmju trijotne. Taču, pirms piekarināt savai paziņai vai kolēģim blēža birku, paturi vērā, ka augstāk aprakstīta vien tendence, savukārt katra konkrēta cilvēka īpašības var atšķirties – jebkuras zīmes augsti attīstītās personības tiecas pēc cēlsirdības un godīguma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!