Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, savas "pūkainās krēpes" un savi "atņirgtie ilkņi". Piedāvājam koncentrētu kopsavilkumu par šā laikposma jubilāriem – Lauvas zīmes pārstāvjiem*.

Lauvu nevar nepamanīt – kad Lauva ienāk telpā, visu klātesošo skatieni neviļus pievēršas viņai, un Lauvai šī uzmanība, ak, cik ļoti glaimo.

Starp slavu un naudu tipiska Lauva vienmēr izvēlēsies pirmo, bet nauda, kā zināms, pie populāriem cilvēkiem kaut kā pati ceļu atrod. Būdama radoša personība, Lauva ļoti mīl dažādus kultūras pasākumus, svētkus, parādes un salūtus un ar lielu prieku pati piedalās to organizēšanā.

Plecam, uz kura paraudāt, Lauva īsti nav piemērota, bet, ja vēlies kaut ko nosvinēt, Lauva būs ideāla kompānija.

Lai labi sadzīvotu ar Lauvu, pēc iespējas biežāk jāatrod, par ko viņu paslavēt. Tiesa, klaji glaimot nedrīkst – to Lauva pamanīs un ar riebumu noraidīs. Tīri intuitīvi Lauva jūt savas zilās asinis un nekompleksos, pirmā izvēloties lielāko un labāko kumosu (jāsaprot, ka tas nenotiek, lai kādu apdalītu, vienkārši Lauvas pasaulē visa pietiek priekš visiem).

Lauva ir laba pedagoģe un naska uz pamācīšanu, vari droši uzticēt viņai savus bērnus.

Kamēr pret Lauvu attieksies kā pret karalisku personu, viņa savā veiksmē un pārticībā labprāt dalīsies, bet vai! tam, kurš uzdrošināsies apšaubīt Lauvas metodes vai nemaldību, – īpaši tad, ja tas būs noticis liecinieku klātbūtnē!

Lauvu kaitina: nepieciešamība pakļauties kāda cita komandām, būt otrajam goda viesim, viņas autoritātes apšaubīšana.

Lauvu iepriecina: iespēja uzstāties, spīdēt, vest karaļvalsti aiz sevis un apbalvot uzticamākos pavalstniekus.

Iekšējā nepieciešamība: prieks, iespēja paspīdēt.

Plusi: labs līderis, radošs, līksms, dāsns, ar plašu vērienu, piemīt pašapziņa.

Mīnusi: tiešs, iedomīgs, augstprātīgs, priekšniecisks, pārāk straujš mīlestībā.

* Jāņem vērā, ka par tipisku Lauvu kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Lauvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!