Foto: Shutterstock
...un tā - uz skatuves iznāk viņa majestāte – Lauva! Kas Lauvam var ko liegt, vai priekšā stādīt?! Nekas un neviens! Lauva pats zina vislabāk, pats varens, pats nosaka noteikumus un pats ļauj sev nepildīt tos. Vai starp Lauvas zīmes pārstāvjiem ir daudz resnu cilvēku? Tieši tikpat, cik citās zīmēs, bet – kā katrai zīmei pēc Saules, arī Lauvam ir savas īpatnības, kuras noteikti par īpatnībām nav brīv' saukt, tālab nodēvēsim tās par īpašajām atšķirībām.

Kas Lauvu padara tik vienreizēju? Viņš pats. Ja pieņems lēmumu, ka neēdīs nedēļu, mierīgi dzīvos uz kafijas, cigaretēm un ūdens, savukārt ja sagribēs pierīties – neviens pasaules izcilākais dietologs ne pie kādiem apstākļiem neapturēs!

Lauvam nav autoritāšu, Lauva nekad neņem piemēru no citiem, viņš nekad ne no viena neiedvesmosies, jo pastāv strikts likums – lai visa pasaule pielāgojas MAN! Tātad: ja Lauva pats, piemēram, kļūst pa ārstu vai uztura speciālistu – nav variantu, klientiem ir jākļūst skaistiem, slaidiem un tikpat izciliem kā Lauva! Citādi... nu, citādi viņi Lauvas acīs pārvērtīsies par nožēlojamiem zemes tārpiem, kuri nav ne plika graša vērti.

No kā Lauvam reāli nāk klāt liekais svars? No ēdiena, no pārtikas? Nekā tamlīdzīga! No slēptām vai atklātām dusmām, no citu cilvēku nepakļāvības. Lauva nav elastīgs un nekad tāds nebūs, viņš taču ir Karalis! Meža, Dabas, cilvēku. Visa pasaule karalim uz porcelāna paplātēm ar zelta maliņām pienes dāvanas... un Lauva tās cēli vai nu pieņem, vai novēršas.

Patīk restorāni, smalka apkalpošana, ka parūpējas par viņu. Nomest lieko var pie noteikuma, ja personīgais pavārs spēj izdabāt un uzgatavot tikai priekš Lauvas viena paša domātas delikateses. Pats parasti gatavo ļoti garšīgi un nepažēlo ēdienā ielikt labāko. Nedod, Dies', kādam NEgaršos Lauvas darinājums!

Lielākoties no dabas ārēji skaisti cilvēki, bieži ar blondiem, vijīgiem matiem, dziļu skatienu, pavēlošu. Rūpējas par savu izskatu un zina, kas ir skaistums! Ikviens Lauva ir pelnījis būt Mis vai Misters pasaule! Tikai tādā gadījumā būs ar mieru saņemt sevi ķetnās un pie ekskluzīviem apstākļiem atbrīvoties no neglītuma. Savukārt, ja kāds Lauvam pateiks, ka resnums ir neglīts, ir divi varianti: pirmais – teicējs tiks saplosīts gabalos un otrais – Lauva iespītēsies un kļūs par skaistuma dievu/dievieti, bet teicējs tiks saplosīts gabalos.

Neviens no malas nevar būt motivators – nekad un ne pie kādiem apstākļiem. Ja Lauva ieslēdz savu stipro gribu (un tāda viņam patiesībā ir, pati stiprākā no visām 12 zodiaka gribām) – liekais svars nevis aizskrien, bet šausmās aizbēg no Lauvas, bet – dabā Lauva medī vien dažas minūtes... Pēc tam viņš, pārēdies medījumu, laiski saulītē guļ, kamēr šakāļi apkārt lodā un notiesā pārpalikumu...nu jā...un resnu šakāli neviens vēl nekad nav redzējis.

Vai pēc apraksta liekas, ka Lauvam grūti nomest lieko, ja tāds uzkrājies? Jā, jo jātiek pāri paša lepnībai. Labā ziņa – Lauvas ķermeņa konstitūcija nav no krājējām, un galvenais – visu liesu! Nekādus speķīšus, maizi un cukurus! Tikai tā skaistums var valdīt pār pasauli – bez šiem trim ingredientiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!