Zīme, kuru neviens un nekas nevar nedz paredzēt, nedz izkoriģēt. Gribēs būt resni – būs, negribēs – nebūs! Pārsvarā gan ne-gribēs! Apmaiņu procesi organismā lēni, toties pamatīgi. Skorpions zina vērtības! Pirmā un galvenā vērtība priekš Skorpiona ir viņš pats. Visi citi lai pastāv pie ratiem. Tātad…? Kurš izdomāja slaveno mūsdienu teiku par sevis mīlēšanu?!

Skorpionam nav nekā neiespējama, pat ja tas patiesi NAV iespējams. Atslodzes dienas – bet tad līdz tādai robežai kā Budam – 40 dienas no vietas mierīgi, bez īpašas piepūles, jo Skorpions zina kā vārdā, kā labad! Dzīves enerģijas iegūšanai! Neviena zīme tā neprot savākt un taupīt tik dārgo dzīvības "eliksīru"!

Ēdienkartē nevajadzētu lietot neko, kas pūst un rada gļotas. Pilnpiena produktus, piemēram. Nekādas kafijas ar saldo krējumiņu! Sieru? Divas strēmelītes dienā, ne vairāk. Un kā tad ar gaļu un zivīm? Lielāko pūdētāju no visiem pūdētājiem? Pārstājot uzturā lietot mirušos brāļus, Skorpions dzīves garumu pagarinās līdz 200 gadiem – mierīgi, bez liekas piepūles.

Nekad ne ar vienu neapspriežas, skatās uz sevi atspīdumos, izgrozās turpu šurpu un izlemj, kā būs! Lieliski palīgi citiem (spoguļi) ieraudzīt neglītumu! Atklāti pauž un deklarē resnuma neiederēšanos. Bez bremzēm resnam pateiks, ko domā, bet – ne lai aizskartu, savā ziņā ar vislabākajiem nodomiem – palīdzēt, kamēr cilvēki Skorpiona vārdus un domas tver pārāk dziļi, kā riebīgus apvainojumus.

Skorpioni ir tādi reāli sabiedrības asenizatori – īstā sāls atvērtās rētās īstajā brīdī. Jo sāpīgāk, jo labāk! Žēl, ka cilvēki to nesaprot un pārdēvē Skorpionus par sociuma ļaunajiem. Ja šāds kļūst par uztura speciālistu – neviens slims (resns) no kabineta mūžam laukā neizies! Kad Skorpions pieķeras līdzēt, tad tiešām, tiešām ar visu sirdi (no sirds uz dvēseli, no dziļākā punkta uz augstāko)!

Skorpiona ziemas diētas top piecnieks – ķirbju biezeņzupa ar grauzdiņiem, biešu salāti un gardie vinegreti, Gi zelta sviestā cepti karpelīši (tikai tie, kas ar miziņu vārīti), daudz sarkanās tējas un salda vīna brīvdienā.

P.S. Ko tādu foršu tikai priekš sevis, vismīļākā, sadarīt garajos rudens vakaros? Varbūt pamācīties lielās astroloģijas gudrības? Ja tā – pavisam svaiga grupa top Ogrē, un vēl pārītis vietu atlicis Siguldas un Aizkraukles grupās. Vairāk: "Astrologijasskola.lv"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!