Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ja nu kāds ir slaids no dabas, tad ir! Horoskopu izredzētie! Var ēst visus pasaules ogļhidrātus apvienojumā ar sliktajiem taukiem (kūkas, tortes, bulkas), bet riepas uz sāniņiem kā nav tā nav! Laimīgie…?! Nu bet protams! Biežāk varbūt jādomā pretējā virzienā – kā kādu kilogramu dabūt klāt, ne noēst nost!

Mežāži ir veselīga dzīvesveida dabiskie piekritēji. Tomēr ne izteikti vegāni un ne veģetārieši (procentuāli tikpat, cik citās horoskopa zīmēs). Lepojas ar savu slaido augumu un stalto stāju. Meitenes vispār – jo vecākas kļūst, jo skaistākas! Un atkal – nekas tā labā nav jādara! Nekādas speciālas kosmētikas un zieķu, vienkārši tā ir, un viss.

Ēdienā laimi un apmierinājumu nesaskata, pārtikas uzņemšana Mežāzim ir tikai bioloģiska vajadzība. Viņš izprot barošanās galveno "jēgu" – enerģijas došanu ķermenim. Nekad nepārēdas, vienkārši to negrib vai arī... baidās. Baidās slikti izskatīties savās un citu acīs. Patiesībā, jā, – Mežāzis baidās kļūt resns un tāds arī nekad nekļūst! Visam zina mēru! Mēra sajūta līdz smalkām, delikātām detaļām.

Visiem tiem, kuri tūliņ komentāros sāks spiegt: "Nekā tamlīdzīga, es zinu resnu Mežāzi!", atgādinu, ka šī ir absolūti vispārināta sintēze, kurai nav nekā kopēja ar katra cilvēka individuālo astroloģisko karti. Visu augstāk minēto var "lietot" vienīgi kā labu fonu tam, ko mamma Daba šūpulī tomēr ir dāsni ielikusi par pirmsākumu glītām formām tieši Mežāža zīmei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!