Strēlnieks – Dieva palīgs Zemes virsū, izredzētā zīme, veiksminieks no matu galiņiem līdz papēžiem. Patīk cienāt (lielais labvēlis) citus un cienāties pašam. Visu tikai labāko! Strēlnieks nekad priekš sevis, vismīļākā, neizvēlēsies kaut ko nekvalitatīvu, nocenotu, otrās šķiras vai ar beigu termiņu rītdienā. Visas labākās lietas arī ir viņa un priekš viņa radītas.

Ļoti bieži Strēlnieks ir visēdājs, kura vēders pacieš visu, problēmu ar kuņģi un zarnu traktu nav. Patīk pārēsties, un Strēlnieks saka – laba vajag daudz! Arī izteiciens par to, ka laba cilvēka vajag daudz, nāk no Strēlnieka domugraudu vācelītes. Jā, tā ir, laba vajag daudz, jo ar mazumiņu to labo grūti sajust, sagaršot. Parasti Strēlnieki ir izcili gatavotāji, pavāri, arī pārtikas tehnologi. Gardumu guru, vīnu un izsmalcinātu dzērienu pazinēji. Aperatīvu cienītāji. Dāsnums ik solī, ik rokas vēzienā, gluži kā tāds labais burvis – tikai pavicina savas platās piedurknes, un no tām austrumu saldumi birst... Ak jā, vēl viena Strēlnieka vājība – saldumi.

Arī esot brangi miesās, Strēlnieki jo bieži ir skaisti! Ar īpašu harizmu, dzidru balsi, staltu gaitu.

Kā ar to visu tikt pie slaida auguma? Ļoti vienkārši – ar iedzimto entuziasmu! Neviens cits tā nespēj pieķerties diētai un tik garšīgi grauzt burkānus trīs dienas no vietas, kā Strēlnieks, bet tad arī tikpat naski to visu mest pie malas un pieķerties, viņaprāt, lietderīgākai skaistuma atgūšanai – jaudīgs masieris (labākais savā apgabalā), šarko dušas, spa, baseins. Strēlniekam viss ātri apnīk, bet rezultāts tomēr ir, jo sirds laba, sirds pati sevi mīl un pāri nodarīt neļaus.

Arī esot brangi miesās, Strēlnieki jo bieži ir skaisti! Ar īpašu harizmu, dzidru balsi, staltu gaitu. Jaunībā parasti slaidi, apveļas pēc 36. Ja ir daudz naudas (un biežāk ir, nekā nav), izmanto jau augstākminētos speciālistus, lai palīdz atbrīvoties kā no celulīta, tā no riepas. Droši pielieto, nebaidās no ķirurģiskas iejaukšanās, parasti rezultāti ir izcili. Palīdz visas drastiskās diētas – badošanās, piemēram, bet tad vajag to darīt īpašos apstākļos, izcilā klīnikā vai sulu kūrēs smalkā pilī.

Strēlnieks reti ieklausās citos – pats pieņem lēmumus un turklāt sakarīgus. Patīk daudzveidība, tālab ne viena vien Strēlnieku lēdija par sevi teiks, ka viņa ir diētu karaliene! Strēlniekam nav nekā nesasniedzama un neiespējama! Tālab, ja izdomās, ka grib uz korporatīva balli no 50. izmēra tikt 46. izmēra kleitā, – tiks!

Strēlnieku ziemas diēta: ķirbji, ķirbji un vēlreiz ķirbji 1000 veidos! Viss, kas svaigs. Neder nekas marinēts, etiķis neder. Sālītu var, bet tiešām nedaudz. Biezpiens – pat vistreknākais – lieliski, jogurtam ar piedevām kategorisks nē! Kartupeļu vietā – biete. Bietes vispār Strēlniekiem makani der.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!