Klāt ir trakais aptumsumu mēnesis komplektā ar retrogrādo Merkuru, ar ko arī apsveicu. Brīdi pa brīdim ūdeņi privātajos un politiskajos pīļu dīķos ir jāsakustina, dažkārt ir jāatrisina problēmas un, ja personiskās iniciatīvas augusta saulē par maz, tad planētu draudzīgais spēriens pa dibenu palīdzēs piespiedu kārtā. Veicas tiem, kam atvaļinājums!

Augusta pašā sākumā debesu smagsvari Plutons un Jupiters, par kuru konfliktu stāstīju jau jūlijā, izveidojuši precīzu "kašķa aspektu", un domājams, ka par "viesnīcu sarunām" vēl dzirdēsim. Taču kopumā jāteic, ka pirmās dienas ir salīdzinoši vislabākais mēneša laiks, kad var vēl pagūt kaut ko paveikt.

Jau 7. augustā ir pirmais aptumsumu koridora notikums – daļējs Mēness aptumsums (maksimums – plkst.21:20 un drusciņ redzams būs arī pie mums), un līdz Saules aptumsumam 21. augustā (maksimums – pulksten 21.26) un drošības pēc arī paris dienas pēc tam kaut ko jaunu, skaistu darīt (ieņemt bērnus, dibinat firmas, svinēt kāzas u.tml.) nebūtu ieteicams. Vēl jo vairāk tāpēc, ka 13. augustā cilpu sāk mest Merkurs, kurš atbildīgs par līgumiem un parakstiem, vārda turēšanu un daudzām citām svarīgām lietām (par to vēlreiz atgādināsim, īsi pirms šis laikposms būs klāt).

24. un 25. augustā vari sastapt sevī tieksmi iegremdēties jau šķietami izbeigtās attiecībās, gribēsies vēlreiz izbaudīt elpu aizraujošas sajūtas... bet – tu jau zini, kā tur ir ar iekāpšanu tajā pašā upē vēlreiz?

Šā mēneša labākās un sliktākās dienas atrodamas Mēness kalendārā, bet atgādināšu arī te.

Dienas, kad var izlavīties starp šķēršļiem un kaut ko labu paveikt: 1., 2., 3., 6. augusts (pēcpusdienā pēc čika laika). Salīdzinoši harmonisks rādās arī 10. augusts.

Dienas, kad jācenšas nepakļauties negācijām sevī, citos un apstākļos: 7., 21. augusts. Paskarbs datums var izrādīties arī 15.augusts – bet attīrīšanās ir nepieciešama un notiks tik un tā.

Tā, lūk. Citu lielu konfliktu starp planētām nav, mēnesis varēja būt tik visumā jauks, bet – no aptumsumu iedarbības un Merkura cilpu kāzusiņiem izvairīties var tikai retais. Tad nu risināsim vecās lietas, bet nemēģināsim aizjūgt ratus zirgam priekšā, ja reiz planētas mums to neiesaka!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!