Merkurs apmeklēs Jaunavas zīmi no 26. jūlija un pametīs to tikai 30. septembrī. Kāpēc tik ilgi un ko gaidīt šajā laikā? Painformēju jau iepriekš, ka šā laikposma ietvaros Merkurs veidos arī atpakaļgaitas cilpu (retrogrādo kustību), kā arī paspēs vēlreiz atgriezties iepriekšējā, Lauvas zīmē. Bet – par visu pēc kārtas.

Saliksim pa plauktiņiem, kas tad ir Jaunava

Pozitīvās izpausmēs: akurāta, metodiska, punktuāla, racionāla, uzņēmīga, kārtīga.

Negatīvās izpausmēs: alkatīga, melanholiska, kritiska, vēsa, sadrumstalota.

Pārvaldītās jomas: veselība, aprūpe, terapija, aptiekas, homeopātija, zobārstniecība, veterinārija, apkope un serviss, nodarbinātības aģentūras, statistikas pārvaldes, pulksteņu darbnīcas, lauksaimniecība, graudaugu produkti, īrēšana un nomāšana. Atbild par uzņēmuma iekšējo saziņu, personālu, pienākumu sadalījums, kolektīva veselību. Uzņēmējdarbībā kļūstam skrupulozi, plānveidīgi.

Fiziski: gremošana, zarnu trakts.

Merkurs savās mājās

Merkura atrašanās savā zīmē (otra Merkura "mājas" zīme ir Dvīņi) šoreiz dos spēju ne tikai parunāt, bet izrunāt lietas no pavisam racionāla skatu punkta un veiksmīgi atrisināt praktiskas dabas jautājumus. Informatīvais lauks kļūst visnotaļ analītisks, domāšana – sausa un detalizēta.

Lai kā šo brīdi gribētos atlikt, jo ir taču vasara, un tomēr aktualizējas profesionālā dzīve – pienākumi, kuros var nākties iedziļināmies līdz niansēm, līdz kaulam.

Ja jautā, tad sarunu biedrs gaidīs konkrētu paskaidrojumus, nevis atrunas. Runāt vajag konkrēti, par lietu – vislabāk tiks uztverti sausi fakti. "Smalltalkā" var parunāt par veselīgu dzīvesveidu, savu pieredzi šajā sfērā, kā arī par laikapstākļiem.

Uzmanīgi, neaizmaldies detaļās un nepazaudē domas pavedienu!

Pie lielas slodzes var sastreikoties gremošanas trakts – cieni savu ķermeni!

Dzīve līdz Merkura cilpai

Šobrīd izanalizēsim sīkāk laika posmu no 26. jūlija līdz 12. augustam – pirms Merkurs pagriežas retrogrādā kustībā. Jaunavas zīmes sākums Merkuram nes iespēju veidot vienu patīkamu tikšanos ar vērtību pārvaldnieci Veneru un vienu ne tik patīkamu tikšanos, kas prasīs no mums koncentrēšanos un nepieciešamību atrast kompromisu starp plāna punktiem un vēlmi doties, kurp acis rāda, – ar sapņotāju Neptūnu.

Tātad – pa datumiem, konkrēti, kā Merkuram Jaunavā patīk.

No 3. augusta ar kritisku skatienu varam lieliski ieraudzīt tos sīkumus, kurus derētu sakārtot tādās tēmās kā ģimene, dzīves pamats, senči un nekustamais īpašums. Varam uztaisīt mazo auditu saviem vasaras tēriņiem un ieskicēt plānus nākotnē vai arī uzdot sev jautājumu, kas ir tie praktiskie soļi, kurus varētu spert, lai justos laimīgi nākotnē. Šis laiks dod iespēju izteikt savas jūtas un vajadzības visnotaļ praktiskā valodā. Labs laiks vietējo dabas velšu cienītājiem – sēnes pašas acīs kritīs.

No 5. augusta – prāts gan vairāk nesīsie uz pašplūsmu un ļaušanos notikumiem – esam prātīgi.
Mūsu plānos un atskaitēs var ieviesties neuzmanības kļūdas. Vēlams pieturēties pie sākotnējām vērtībām. Nevajadzētu atslābt un paļauties uz ienākošo informāciju – var būt pamatots iemesls domāt par baumu un intrigu izplatīšanos. Līdzīgi kā vasaras sākumā, arī nosacītajās vasaras beigās ieteikums būt uzmanīgiem uz ūdeņiem. Alkohols un bohēma arī atstās vērā ņemamu ietekmi uz spriestspējām.

Uzņēmējdarbībā līdz ar praktiskās domāšanas aktualizēšanos var palielināties darījumu skaits šūšanas ateljē, pulksteņu un apavu remontu darbnīcās – tā teikt, gatavojamies jaunai darba sezonai. Tāpat var aktualizēties ķīmijas, farmācijas un alkohola tirdzniecība.

Kopsavilkums

  • Labas iespējas savas vajadzības noformulēt dzīvē praktiski pielietojamā veidā.
  • Nebrīnies, ja sarunu biedrs "novirzās" no tēmas. Laipna un iecietīga atgādināšana par sarunas mērķi būs īsti vietā.
  • Jau laikus padomājam par sezonas maiņu, iepērkam zivju eļļu, pieēdamies pašmāju lociņus un labumus gremošanas sakārtošanai un imunitātes stiprināšanai.
  • Dodamies sēnēs un ogās – daba nomierinās kritisko prātu un bonusā tiks pilns grozs ar baudāmiem labumiem.

Tas pagaidām. Veiksmīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!