Ir pienācis augusts – laiks, kad festivāli un garīgo prakšu semināri ir uzņēmuši apgriezienus, sniedzot tev iespēju ienest savā dzīvē jaunas vēsmas, palutināt savu dvēseli, kā arī apgūt jaunas prasmes un zināšanas. Augustā būs iespēja turpināt uzlabot savas dzīves kvalitāti un nospraust jaunus mērķus kā privātā, tā profesionālā sfērā. Tu drīksti un pat vajag uzdrīkstēties!

Tas nenozīmē, ka ir jācīnās ar vējdzirnavām, – visus savus plānus pielāgo situācijai, rīkojoties saskaņā ar tā brīža valdošajiem vējiem. Šomēnes ne viens vien atklās sevī jaunas spējas, pāršķirs dzīvē jaunu nodaļu, kāds cits pievērsīsies labdarībai – spēka un enerģijas pietiks visam! Galvenais – rīkojies saskaņā ar sirdsbalsi! Ļaujies mirkļa impulsiem un vadies pēc principa – dots devējam atdodas!

Bet ne visiem šis mēnesis būs tik viegls – grūtības var sagādāt iekšējā cīņa pašam ar sevi, jo, lai gūtu panākumus, no kaut kā būs jāatsakās, un visbiežāk tie būs paša "tarakāni". Uz ko tu esi gatavs, lai atbrīvotos no novecojošiem, tevis degradējošiem stereotipiem? Cik atvērts un elastīgs esi pārmaiņu priekšā? Vai tavs skats ir droši vērsts nākotnē vai atkal un atkal pieturies pie pagātnes? Cik drosmīgs esi uzņemties atbildību par savu dzīvi? Šie un vēl citi līdzīgi jautājumi būs jārisina, lai spētu atbrīvoties no nebrīves važām. Kādam iespējamas visai kardinālas dzīves pārmaiņas, un tās noteikti solās uz labu esam!

Darbs jādara no sirds, ar degsmi. Ja darbs sagādā klapatas un to nomainīt nav iespējams, ieteikums būtu pamainīt savu attieksmi pret darāmo darbu. Tā vietā, lai akcentētos uz to, kas nepatīk, jāpievērš uzmanība tam, kas sagādā prieku, pat, ja tas ir tik maziņš, ka šķietami nav pieminēšanas vērts. Atrodi savu pieeju darāmajiem darbiem, lai tie sagādātu pozitīvas emocijas un sajūtas. Šis mēnesis ir labs laiks, lai sāktu jaunus projektus, bet vienlaikus pārliecinies, ka tie rezonē ar tavu sirdi, – ja rodas kaut mazākās šaubas, labāk atliec to uz vēlāku laiku, līdz sapratīsi iemeslu. Seko intuīcijai!

Attiecībās un ģimenē meklēsi atbalstu – kā fizisku, tā morālu – un to, visdrīzāk, arī saņemsi. Šomēnes vairāk akcentēsies sadzīves jautājumu risināšana. Attiecību asumi nogludināsies, tiks rasti risinājumi un noslēgts mierizlīgums.

Augusts aicina pievērsties sev – padomā, vai tu pa šo laiku neesi uzkrājis sevī negācijas un sarūgtinājumu pret apkārtējo pasauli? Pietiek meklēt vainīgos, ir laiks sakārtot savu iekšējo pasauli, atlaist negācijas un piedot – kā sev, tā apkārtējiem. Viss sākas ar tevi!

Lai burvīgs šis laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!