Foto: Vida Press

Visticamāk valda ne viena vien versija par to, kā varētu izskatīties vecpuiša mājoklis, taču ietekmīgu vecpuišu miteklī noteikti novērojama pedantiska kārtība un izsmalcinātība. To apstiprina arī zviedru aktiera Alexander Skarsgard īpašums, kurā nu savu ikdienas dzīvi baudīs slavenā aktrise no filmas ''Meitene ar pūķa tetovējumu''.

Iespējams, mājokļa saimnieks pārvāksies uz dzīvi vēl šikākā mājvietā, jo plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka vecpuisis pārdevis savus apartamentus par 2,9 miljoniem ASV dolāru aktrisei Rooney Mara. Vairāk kā 230 kvadrātmetru plašajos apartamentos ietilpst divas vannas istabas, trīs guļamistabas, plaša viesistaba, kas savienota kopā ar virtuvi un neliela darba telpa.

Interesanti, ka visām telpām ir kāds vienojošs elements – lieli, stikloti logi līdz pat zemei, kas paver skatu pretim panorāmai. Tā kā katrā telpā ir lielie logi, tad par gaišuma un plašuma trūkumu šeit sūdzēties nevarētu, taču arī interjers nav tas skopākais. Virtuve veidota, ievērojot šī gada aktuālo Marsala sarkanbrūno toni, savukārt vannas istabā mozaīku flīžu siena izvēlēta ne mazāk pieprasītajā piparmētru tonī.

Neskatoties uz to, ka katrā telpā saules gaisma iespīd caur logiem, arī interjeru vieno saulaini akcenti un siltas krāsas, bet mājas apdare papapildināta ar saulrieta krāsas apgaismojumu. Domājams, arī ietekmīgajai aktrisei šajā mājoklī ikdienas dzīve ritēs ne mazāk skaisti un mājīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!