Kopumā trīs līdz šim neidentificēti cilvēki Kalifornijas, Floridas un Tenesī štatos trešdien laimējuši milzīgo 1,58 miljardu vērto laimestu "Powerball" izlozē, atsaucoties uz amatpersonām pēc laimīgo skaitļu nosaukšanas, ziņo "Reuters".

Pirmā apzinātā laimīgā loterijas biļete pārdota "7-Eleven" veikalu tīklā netālu no Losandželosas esošajā Činohilsā, ziņoja "California Lottery" pārstāvji.

Uz šo veikalu jau trešdienas vakarā devās pūļi, lai fotografētu veikalu un apsveiktu biļetes pārdevēju - veikals saņemšot bonusu viena miljona ASV dolāru apmērā par laimīgās biļetes pārdošanu.

Seši laimīgie cipari bija "8", "27", "34", "4", "19" un "Powerball" skaitlis "10". Izloze notika trešdienas vēlā vakarā Talahasī pilsētā Floridā un iespēja laimēt šo milzu laimestu bija viena pret 292 miljoniem.

Balvu laimīgie uzvarētāji varēs saņemt regulārās izmaksās 29 gadu garumā vai arī saņemt 310 miljonus ASV dolāru katrs (pirms nodokļu nomaksas), ja viņi vēlēsies laimestu saņemt tūlītēji, ziņo Starpštatu Loteriju asociācija.

"Powerball" tiek spēlēta vienlaicīgi 44 štatos, kā arī galvaspilsētā Vašingtonā un divās ASV aizjūras teritorijās.

Iespēja laimēt milzīgo naudas balvu, pievilināja nebijušu skaitu laimes tīkotāju - tiek lēsts, ka biļetes pārdotas kopumā 2,65 miljardu ASV dolāru apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!