Foto: stock.xchng

Apšaudē latviešu klubā ASV pilsētā Grandrapidsā piedalījušies vismaz septiņi šāvēji, atklājusi kāda aculieciniece, kura notikušo raksturo kā "mežonīgos rietumus", vēsta TV kanāls "FOX17".

Ziņots, ka apšaudē, kas svētdienas rītā izcēlās latviešu klubā Grandrapidsā, šautu ievainojumu guva viena sieviete.

Apšaude sākusies klubā un turpinājusies arī ārpusē, informē policija, kas uz minēto izklaides vietu šogad ir izsaukta septiņas reizes. Turpmākajā apšaudē bojā gājis 21 gadu vecs vietējais futbolists Andre Deiviss.

Kluba apsardze iekšā bez pārmeklēšanas laidusi ikvienu, kurš to vēlējies, kanālam "FOX17" stāsta lieciniece, kuras personība nav atklāta drošības apsvērumu dēļ. Pavisam klubā bijuši četri profesionāli apsargi, pastāstīja vīrietis, kurš telpas izīrējis pasākumam.

Kluba apmeklētāji bijuši vecumā no 18 līdz 21 gadam, stāsta lieciniece. "Tur bija daudz jaunu bērnu, par ko es satraucos. Es pamanīju, ka sākas kautiņš, tāpēc es pakāpos atpakaļ, lai netiktu samīdīta, un tad es redzēju zibsni no pistoles," atceras sieviete.

Vīrietis, kurš bija izīrējis kluba telpas norāda, ka ballīte ir bijusi privāta, tikmēr citi svinētāji stāsta, ka pie ieejas bija nopērkamas biļetes.

Grandrapidsas Latviešu asociācija, kurai pieder ēka, pēc notikušā sasaukšot valdes sēdi, lai pārrunātu iespējas stingrāk kontrolēt telpu nomniekus, ziņo "FOX17".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!