Ap 250 Anglijas dienvidu pilsētas Portsmutas iedzīvotāju trešdien septīto vakaru pēc kārtas devās protesta gājienā, mēģinot panākt, lai pilsētu atstātu pedofili.
Trešdien atšķirībā no iepriekšējiem vakariem gājiens notika mierīgi. Demonstranti, tai skaitā sievietes un bērni, soļoja cauri dzīvojamam rajonam ar plakātiem, kuri aicināja padzīt bērnu seksuālos izmantotājus no pilsētas.

Pagājušajā nedēļā šajā rajonā demonstrācijās piedalījās 150 līdz 250 cilvēku pēc tam, kad laikraksts "News of the World" bija sācis kampaņu pret pedofiliem, publicējot viņu vārdus, fotogrāfijas un adreses.

Laikraksts pārtrauca šo kampaņu, kad vairākas ģimenes, kas bija kļūdaini ietvertas bērnu seksuālo izmantotāju sarakstā, bija spiestas atstāt mājas. Viens pedofils pēc kaimiņu uzbrukumiem izdarīja pašnāvību.

Iepriekšējo vakaru demonstrācijās Portsmutā par pedofiliju aizdomās turēto mājas tika apmētātas ar akmeņiem, bet viņu automašīnas - apgāztas vai aizdedzinātas. Vietējās policijas priekšnieks atzina, ka liela daļa šo demonstrantu izmantojuši iespēju traucēt kārtību un piedalīties vardarbībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!