Seksa speciālistu veiktajā pētījumā noskaidrots, ka britu sievietes ir seksuāli vispārliecinātākās, tajā pašā laikā arī visneapmierinātākās ar savu partneru sniegumu, vēsta BBC, norādot, ka iegūtie dati aptver tikai angļu valodā runājošās valstis.
Doktore Šēra Haite 1976. gadā publicēja savu plašu ievērību guvušo pētījumu par ASV sieviešu seksualitāti, bet šoreiz viņa pievērsusies plašākai auditorijai.

Ceturtdien publicētajā grāmatā doktore norāda, ka britu sievietes, kas pozitīvi vērtē seksuālās revolūcijas rezultātus, ir izslāpušākas pēc seksa nekā ASV, Austrālijas vai Jaunzēlandes daiļā dzimuma pārstāves.

Tajā pašā laikā britu sievietes norāda, ka partneri nezina kā viņas apmierināt un sekss ir pārāk vienmuļš.

Grāmatā iekļauta informācija par to, cik daudz sieviešu tēlo orgasmus, cik bieži tās masturbē, kā arī viņu domas par britu vīriešiem. Pētījuma rezultāti iegūti aptaujājot tūkstošiem sieviešu četrās valstīs.

Saskaņā ar publicēto informāciju ik dienas ar seksu nodarbojas 29% britu sieviešu, 22% austrāliešu un 24% jaunzēlandiešu.

Ja trešdaļa amerikāniešu uzskata, ka viņu ģenitālijas ir nepievilcīgas, tādu viedokli atbalsta tikai 12% britu sieviešu. Turklāt tikai 14% britu uzskata, ka seksuālā revolūcija mazinājusi seksa vērtību, bet šādu viedokli atbalsta katra piektā austrāliete.

Divas trešdaļas britu sieviešu norāda, ka viņu partneriem ir neveselīga izpratne par sievietes ķermeņa seksuālajām vēlmēm, un tikai trešdaļa ir apmierināta ar vīriešu iztēli gultā.

Vairāk nekā 60% britu sieviešu atzīst, ka sekss ar vīrieti pārvērties par rutīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!