Foto: Shutterstock

Krievijas Čečenijas reģiona parlamenta spīkers Muhameds Daudovs sociālajā tīklā "Instagram" publicējis draudus, kas, pēc visa spriežot, ir adresēti tīmekļa izdevuma "Kavkazskij uzel" ("Kaukāza mezgls") galvenajam redaktoram Grigorijam Švedovam, svētdien vēsta radio "Brīvība".

Publikācijā "Kā atšķetināt "Kaukāza mezglu"?" parlamenta spīkers raksta par "suni ar iesauku Šveds" un draud "izraut Švedam pāris "gudrības" ilkņus, kā arī saīsināt mēli līdz standarta izmēriem".

Komentārā tīmekļa medijam "Mediazona" Švedovs norādīja, ka uzskata Daudova ierakstu par draudiem ne tikai sev, bet visiem žurnālistiem.

Izdevums "Kavkazskij uzel" regulāri raksta par Čečenijas varasiestāžu represijām. Decembrī un janvārī izdevums rakstīja par to, ka aizturēti radi kaujiniekiem, kas bija iesaistīti apšaudēs ar policistiem Groznijā.

Izdevums arī vēstīja par to, ka Kehni ciematā nodedzināta māja Ramazanam Džalaldinovam, kurš bija sūdzējies Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam par smago situāciju Čečenijā un reģiona amatpersonu nelikumībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!