Foto: Kadrs no video
Bijušais militārists un Filadelfijas eksperimenta dalībnieks Als Bileks apgalvo, ka viesojies nākotnē - 2137. un 2749. gados.

Bileks apgalvo, ka pirms atgriešanās mūsdienu realitātē viņš sešas nedēļas pavadījis 2137. gadā un divus gadus - 2749. gadā. Pēc viņa teiktā, jau tuvākajā nākotnē cilvēkus sagaida pārmaiņas visās dzīves nozarēs - no medicīnas līdz pat ģeopolitikai.

Bileks stāsta, ka 2137. gadā nokļuvis slimnīcā, kur ārstējies no radioaktīva starojuma ietekmes. Vīrietis stāstījis ārvalstu medijiem, ka spējis atgūt spēkus, vien pateicoties terapijai, kas sevī ietver vibrāciju un gaismas tehniloģijas. Tobrīd cilvēce it kā esot jau atteikusies no tradicionālās medicīnas tās neefektivitātes dēļ.

Bijušais militārists tāpat norādījis, ka televīzijā visu laiku rādītas ziņas un izglītojošas programmas - no tām viņš uzzinājis, kas uz planētas noticis pēdējo 100 gadu laikā.

Pēc Bileka teiktā, pirmās nozīmīgās pārmaiņas uz Zemes sākušās jau līdz 2025. gadam. Tas noticis globālās sasilšanas un kontakta ar ārpuszemes civilizācijām dēļ.

Bileks stāstījis, ka 2137. gadā Zemes iedzīvotāju skaits sarucis līdz 300 miljoniem cilvēku, bet dažādas Zemes tautas migrējušas.

Tāpat viņš norādījis, ka pirms tam notikuši vairāki nozīmīgi kontakti ar ārpuszemes civilizācijām un kari starp ASV un Eiropu, kā arī starp Krieviju un Ķīnu.

Kā norāda Bileks, 2749. gadā viņam izdzēsta atmiņa - viņš neko nav atcerējies, kamēr tā ar laiku atgriezusies.

Filadelfijas eksperiments zināms kā ASV bruņoto spēku slepenais projekts, kurš veikts 1943. gada 28. oktobrī. Daudzi tic, ka eksperiments ticis rīkots ar mērķi pētīt teleportācijas iespējas ar spēcīgu elektromagnētisko lauku ietekmi.

Tomēr lielākā daļa līdz mūsdienām izdzīvojušo eksperimenta dalībnieku visu iepriekšminēto dēvē par izdomājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!