Foto: AP/Scanpix

ASV konservatīvais telekanāls "Fox News" uz izmeklēšanas laiku atstādinājis raidījumu vadītāju Ēriku Bolingu, pastāvot aizdomām, ka viņš kolēģēm sūtījis neķītrus attēlus, sestdien pavēstīja uzņēmums.

Šī ir pēdējā seksuālās uzmākšanās lieta, kas satricinājusi ASV populārāko kabeļtelevīzijas ziņu kanālu, kas ir īpaši iecienīts konservatīvo amerikāņu vidū.

"Ēriks Bolings ir atstādināts, kamēr tiek gaidīti patlaban notiekošās izmeklēšanas rezultāti," teikts "Fox News" preses sekretāra paziņojumā.

Bolings divām kolēģēm kanālā "Fox Business" un vienai kanālā "Fox News" nosūtījis vīrieša ģenitāliju attēlus, vēl piektdien ziņoja izdevums "HuffPost".

Neķītrie attēli kolēģēm uz viņu telefoniem nosūtīti pirms dažiem gadiem, apliecinājuši vairāki avoti raidorganizācijās un ārpus tām.

Bolings "Fox News" strādā jau septiņus gadus. Žurnālists ar advokāta starpniecību noliedzis, ka jelkad būtu sūtījis neķītrus attēlus.

Pērn "Fox News" ietekmīgais priekšsēdētājs Rodžers Eilss pameta uzņēmumu pēc apsūdzību izskanēšanas par nepiedienīgu seksuālu uzvedību.

Savukārt aprīlī darbu kanāla pameta "Fox News" zvaigzne Bils O'Reilijs. Arī pret viņu tika celtas apsūdzības par seksuālu uzmākšanos, un tam sekoja reklāmu atsaukšana no viņa raidījuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!