Pēc sešus gadus ilgušām "paslēpēm" ar policiju, beidzot Francijā izdevies aizturēt vīrieti, kurš kopš 2011. gada pārdūris riepas aptuveni 6000 automašīnām, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

45 gadus vecais vīrietis, kura identitāti policija neatklāj, ik dienu vidēji pārdūris 70 riepas. Bordo policijai vīrietis klāstījis, ka tā rīkojies, jo bijis dusmīgs uz sabiedrību.

Vīrietim policija pēdas sāka dzīt 2014. gadā, kad saprata, ka aiz daudzskaitlīgajām "riepu slepkavībām" stāv viens vienīgs darbonis.

Pēdas vīrietis jaucis, neatstājot pierādījumus nozieguma vietā, mainot savu aktivitāšu laikus, kā arī izvēloties dažādus "durstīšanas" maršrutus. Visbiežāk viņš darbojies laikā no pulksten 2 līdz 5, mājās pēc padarītā dodoties ar tramvaju.

Varasiestādes no dusmīgiem iedzīvotājiem saņēmušas 1100 sūdzības, tostarp sešas no viena autovadītāja, kurš "sērijveida riepu slepkavas" ceļā gadījies vairākkārt.

Aizturēto vīrieti iegāzis kāda iedzīvotāja uzņemts fotoattēls. Policisti pastāstīja, ka vīrietis naski atzinies savos noziegumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!