Foto: Pixabay

Kāds ticības sludinātājs ASV lūdzis savus sekotājus noziedot viņam naudu ceturtajai privātajai lidmašīnai, jo "Jēzus nebrauktu uz ēzeļa," trešdien vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Kā skaidro ticības sludinātājs Džesē Duplantis, Jēzus viņam licis nopirkt lidmašīnu "Falcoln 7X", kura maksā aptuveni 54 miljonus ASV dolāru jeb 46 miljonus eiro.

Viņš sākotnēji esot ļoti domājis par šo pirkumu, bet tad Jēzus viņam sacījis: "Es neprasu, lai tu par to samaksātu. Es lūdzu tevi tam ticēt."

Kā atgādina medijs, ticības sludinātāji, kuriem pieder privātlidmašīnas, nav nekas neparasts. Tiesa, šoreiz ticības sludinātājs izpelnījies pamatīgu kritikas devu.

Vairāki tvitera lietotāji šajā sakarā pieminējuši Bībeles tekstus, kā arī brīdinājuši par nepatiesiem praviešiem. Savukārt citi rosinājuši naudu labāk ziedot trūkumcietējiem.

BBC atgādina, ka 2015. gadā Duplantis kopā ar citu priesteri uzņēmuši video, kurā aprakstīja ceļošanu komerciālajās aviokompānijās kā "ceļošanu garā caurulē, kura ir bars ar dēmoniem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!