Tenisa zvaigzni Annu Kurņikovu un viņas dubultspēles partneri Natāliju Zverevu šīgada Vimbldonas tenisa turnīrā pārsteidzis kāds vīrietis, kurš kails izskrējis kortā.
35 gadus vecajam liverpūlietim Markam Robertsam uz krūtīm bija uzraksts "Only the balls should bounce" ("Jālēkā ir tikai bumbiņām") no reklāmas kampaņas, kurā Kurņikova reklamē sporta krūšturus. Angļu valodā vārds "balls" nozīmē ne tikai "bumba", bet arī "pauti".

Kailais vīrietis pārlēcis pāri tenisa tīklam, apmetis korta zālājā kūleni un aptuveni 90 sekundes skraidījis pa kortu, bet samulsušās tenisistes paslēpušas sejas dvieļos.

Robertss sabiedriskās vietās bez drēbēm parādās regulāri un apgalvo, ka darījis to jau 156 reizes. No Vimbldonas tenisa korta viņu aizveda policisti.

Pēc šī "varoņdarba" bezdarbnieks Robertss pastāstīja, ka ar šādu netradicionālu nodarbi pelnot sev iztiku, taču tenisa kortos līdz šim viņš kails vēl nebija izskrējis.

Savu iznācienu Robertss īstenoja brīdī, kad spēles tiesnesis uzsaucis: "New balls please" ("Lūdzu jaunas bumbiņas").

Robertss, par kuru ir uzņemta arī dokumentāla filma, kura jūnijā tika demonstrēta televīzijā, sacīja, ka ar nolūku nav tuvojies Kurņikovai, lai nesabaidītu tenisisti.

Kurņikova un Zvereva šī incidenta laikā bija paslēpušas sejas dvieļos, laiku pa laikam uzmetot plikajam dīvainim pa zaglīgam acu skatam.

Savukārt kautrīgo krievu meiteņu pretinieces amerikānietes no šī skata locījušās smieklos.

Pēc spēles, kurā Kurņikova un Zvereva uzvarēja divos setos ar rezultātu 6-2 un 6-1, spēlētājas teica, ka visiem spēkiem centušās koncentrēties spēlei.

"Tāpēc jau mēs esam profesionālas sportistes un laikam jau esam pieradušas, ka mums apkārt notiek dažādas dīvainības, un es centos domāt tikai par spēli," sacīja Kurņikova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!