Foto: EPA/LETA
Rudmatainā krievu spiedze Anna Čapmana papildinās savu krāsaino portfolio ar iknedēļas raidījumu par neizskaidrojamām parādībām, trešdien paziņoja Krievijas televīzijas kanāla "REN TV" pārstāvji.

Kā pavēstīja telekanāla pārstāve Marina Volodina, viena no desmit vasarā ASV aizturētajiem krievu spiegiem vadīs raidījumu "Pasaules noslēpumi ar Annu Čapmanu". Eksperimentālajā raidījumā tiks izmeklēti "mūsdienu pasaules noslēpumainākie fenomeni", sacīja Volodina, piebilstot, ka kanāls neatklās sīkāku informāciju līdz pirmajam raidījumam, kas tiks translēts 21.janvārī.

Kopš Čampana tika izraidīta no ASV pagājušā gada jūlijā, viņa pacentusies nenogrimt aizmirstībā, pozējot apakšveļā vīriešu žurnālā "Maxim", tiekoties ar kosmonautiem un pieņemšanā pie Krievijas premjerministra Vladimira Putina kopīgi ar valsts līderi dziedot patriotisko dziesmu "S čego načinajetsa rodina" ("Ar ko sākas dzimtene"). Decembrī viņa sniedza savu pirmo televīzijas interviju valsts "Pirmajā kanālā", parādoties kādā populārā sarunu šovā kopā ar māti un māsu.

Decembrī Čapmana pievienojās prokremliskajai jaunatnes organizācijai "Jaunā gvarde", kur viņa iecelta vadošā amatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!