Foto: AFP/Scanpix

Policija Krievijas Urālu republikā Udmurtijā laulību ceremonijas laikā aizturējusi līgavu, kura tiek turēta aizdomās par slepkavības izdarīšanu dažas stundas iepriekš, vēsta raidsabiedrība BBC.

22 gadus veco Jekaterīnu M apsūdz par 45 gadus veca vīrieša, kurš dzīvojis vienā ciemā ar jauno līgavu, slepkavību. Sieviete piekāvusi un spārdījusi ar kājām vīrieti pie viņa paša mājas, bet pēc tam atstājusi viņu uz ielas, kur tas miris. Upuris līgavai bijis parādā naudu, kas arī esot konflikta iemesls. Kautiņu no malas tikmēr mierīgi esot vērojis brašās līgavas piedzēries vīrs, informēja policijas amatpersonas.

Jaunais pāris, kas savā starpā bijuši pazīstami jau sen, savu laulību reģistrācijas datumu bija pieteikuši jau krietnu laiku iepriekš. Kāzu priekšvakarā pāris kopā ar savu paziņu lietojuši alkoholu un izcēlies strīds par neatdotu parādu, kura rezultātā līgava uzbrukusi parādniekam.

Ziņas, ka vīrieša līķi nākamajā rītā atraduši citi ciema iedzīvotāji, neatturēja jauno pāri no došanās reģistrēt savu laulību. Policija ieradās un sievieti arestēja ceremonijas laikā.

Par noziegumu jaunajai sieviete draud piecu līdz 15 gadu ilgs cietumsods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!