Maskavā sestdien notikusi slēgta NVS valstu komunistisko partiju vadītāju sēde. Aģentūras "Interfax" korespondents informēja, ka apspriedē piedalījušies aptuveni 10 NVS valstu galvaspilsētu komunistisko partiju nodaļu vadītāji no Azerbaidžānas, Armēnijas, Baltkrievijas, Gruzijas, Krievijas, Ukrainas, kā arī Baltijas valstīm.
Krievijas Komunistiskās partijas Maskavas pilsētas komitejas pirmais sekretārs Aleksandrs Kuvajevs paziņoja, ka Krievijas galvaspilsētā partijas organizācijā apvienojies 21 tūkstotis komunistu.

"Apstākļos, kad Krievijas Komunistiskajai partijai nav kontroles pakete Valsts domē, mēs nevaram savas problēmas risināt parlamentārā ceļā. Ir jāpastiprina Krievijas Komunistiskās partijas ietekme arodbiedrībās un darba kolektīvos," uzsvēra Maskavas komunistu līderis.

Kuvajevs arī norādīja, ka pēdējā laikā vērojama aktīvāka jauniešu pievienošanās komunistu partijas rindām. Maskavas partijas organizācijā studentu skaits pieaudzis trīs reizes.

Pēc tam Maskavas komunistu līderis palūdza žurnālistus pamest zāli, šo prasību pamatojot ar to, ka apspriedes tālākā gaita būšot slēgta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!