Foto: AFP/Scanpix
Autovadītājam, kurš sestdien Vācijas pilsētā Heidelbergā iebrauca gājēju ielā, nav nekādas saiknes ar terorismu, atsaucoties uz policijas sacīto, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Ziņots, ka 25. februārī viens cilvēks no gūtajām traumām mira, bet divi guva ievainojumus, kad Vācijas pilsētā Heidelbergā automobilis ietriecās gājēju ielā.

35 gadus vecais automašīnas vadītājs, kurš ir Vācijas pilsonis, centies bēgt no notikuma vietas, bet policija to ievainoja. Pie automašīnas vadītāja tika atrasts nazis.

"Reuters" informē, ka autovadītājs tika sašauts vēderā, tāpēc sestdien viņš operēts slimnīcā. Medijs atzīmē, ka automašīnas vadītājs skaitās arestēts, lai gan pašlaik atrodas slimnīcā.

Svētdien sociālo tīklu lietotāji nāca klajā ar apgalvojumiem, ka autovadītājs bijis bēglis vai musulmanis. Vācijas policija, pēc šo baumu izplatības, noliegusi faktu, ka vīrietis būtu migrants vai arī saistīts ar terorismu.

"Pamatojoties uz izmeklēšanas laikā iegūto informāciju, nav pazīmju, ka vīrietis būtu saistīts ar terorismu vai būtu ekstrēmu motīvu vadīts," teikts policijas paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!