Foto: DELFI
Leģendārie perestroikas teletilti starp PSRS un ASV (no kuriem daudziem atmiņā saglabājies episkais teiciens "pie mums seksa nav"), kā arī citi spīdoši sabiedriski politiskos jautājumus analizējoši šovi PSRS un Krievijas televīzijās - tos, protams, iemieso Vladimirs Pozners, ar kuru sarunājās Igaunijas portāla "Delfi.ee" korespondente Olga Tetereza.

Mūsdienās Pozners joprojām ir neticami populārs un darbīgs - raksta grāmatas, piedalās diskusijās, vada savā vārdā nosauktu televīzijas raidījumu, ceļo pa visu pasauli, raksta blogu, piedalās radošās tikšanās un atbild uz tūkstošiem iedzīvotāju jautājumu.

Kā jūs to visu paspējat un kāpēc jums tas viss?

Man tas ir interesanti. Ir noteiktas lietas, kuras es daru tāpēc, ka uzskatu tās par nepieciešamām. Uztveru to par pienākumu. Cilvēks, pie kura es reiz nostrādāju divus ar pusi gadus - Samuils Jakovļevičs Maršaks, man vienmēr teica, ka esot šausmīgi slinks, tāpēc tik daudz strādājot. Jo sliņķis (un es esmu sliņķis) saprot, ka, ja palaidīsies, tad vispār neko nedarīs, tāpēc viņš vienmēr sevi biksta.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!