Čečeni kāzām vienmēr pievērsuši īpašu uzmanību, bet ar sevišķu greznību un smalkām automašīnām dižojas republikas līdera Ramzana Kadirova tuvāko lokam un klanam piederīgie. Ieskatu līdera radinieka kāzas var gūt paša Kadirova publiskotā video.

Kadirova iecienītajā sociālajā tīklā "Instagram" ievietotais video sniedz ieskatu līdera māsasdēla Jasina Zakrijeva un viņa izredzētās Elīnas Muhadaevas kāzās.

"Svinības izdevās ļoti skaistas un atbilstošas mūsu tradīcijām," video, kurā netrūks smalku "Rolls Royce" un deju, komentē Kadirovs.

Greznas kāzas ar nebeidzamām smalku automašīnu kolonnām Kadirova tuvāko lokā nav nekas svešs. Kamēr vienkāršajiem ļaudīm dzīves līmenis Čečenijā nav spīdošs, Kadirovu saime teju peldas greznībā.

Jāatzīmē, ka Kadirova Čečenija lielā mērā paļaujas uz Krievijas budžeta līdzekļiem – no centra Groznija saņem ap 85% no saviem tēriņiem. Turklāt, kā norāda opozicionāri, pats Kadirovs ik dienas tērē daudz vairāk naudas, nekā viņam ir saskaņā ar amatpersonas deklarāciju.

Pats Kadirovs uz jautājumu par savu grezno dzīvi parasti skaidro, ka viņam patīk skaistas lietas, bet naudu viņam esot iedevis Allāhs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!