Foto: Publicitātes foto

Septiņi pagaidām nenoskaidroti vīrieši Berlīnes metro uzbrukuši bezpajumtniekam, viņu aizdedzinot, vēsta Vācijas policija.

Tiesībsargi izplatījuši sešu aizdomās turamo fotogrāfijas, kuriem vainas pierādīšanas gadījumā draud sods par slepkavības mēģinājumu.

Uzbrukums noticis naktī uz svētdienu ap plkst. 2 pēc vietējā laika Schonleinstrasse stacijā. Tūlīt pēc nozieguma pastrādāšanas visi vīrieši aizbēguši no notikuma vietas ar metro.

Bezpajumtnieku izglābuši garāmgājēji, kuri laikus pamanījuši, ka viņa drēbes ir liesmās. Cietušais bijis spēcīgā reibumā, taču uzbrukumā nav guvis pat ievainojumus.

Oktobrī Berlīnes metro notika cits incidents, kad kāds vīrietis no Bulgārijas savu draugu kompānijas pavadīts, iespēra sievietei, paklupinot viņu uz augstām kāpnēm.

Jaunais vīrietis tika aizturēts par smagu miesas bojājumu nodarīšanu pirms dažām nedēļām, kad ar autobusu atgriezās no bēguļošanas Francijā. Viņš bija domājis, ka vairs netiks meklēts, taču vīrieti atpazina autobusa šoferis pēc tam, kad aizdomās turamais pats izraisīja strīdu ar citu pasažieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!