Foto: Shutterstock
Aizvadītajā nedēļā kāda 120 ļaužu liela grupa restorānā Spānijā mielojusies ar tūkstošiem eiro vērtām veltēm un, nesamaksājot aizlaidusies no notikuma vietas. Tas ir jau otrais šāda veida gadījums reģiona, vēsta raidsabiedrība BBC.

Līdzīgs incidents iepriekš noticis vēl kādā restorāna vien 10 kilometru attālumā, tādēļ likumsargi izmeklē, vai abos gaidījumos vainojama tā pati ļaužu grupa.

Pirmajā gadījumā grupa, kas izlikusies, ka svin kristības, priekšapmaksā restorānam "El Carmen" iemaksājusi 900 eiro. Kā stāsta ēstuves īpašnieks, radies iespaids, ka viss bijis izplānots, jo sanākušie pēkšņi piecēlušies un aši pametuši restorānu.

Savukārt restorāna "El Rincon de Pepin" īpašniekiem grupa, teikusi, ka svin kāzas un iemaksājusi 1000 eiro. Viltus kāzinieki pirms aizlaišanās paspējuši apēst aptuveni 10 tūkstošus eiro vērtu maltīti. Arī šajā reizē visi 160 cilvēki pazuduši piecu minūšu laikā.

Saskaņā ar vietējās avīzes vēstīto likumsargiem izdevies identificēt divus grupas vadoņus un šobrīd tiek izmeklēta abu notikumu saistība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!