Taizemē kādam Zviedrijas pilsonim piespriests divu gadu cietumsods par 12 gadus veca zēna seksuālu izmantošanu Taizemes pludmales kūrortā.
45 gadus veco vīrieti, kura personību Zviedrijas vēstniecība Bangkokā atteicās atklāt, apsūdzēja par zēna seksuālo izmantošanu svētdien Taizemes līča Huahinas pludmalē.

Viņš tika arestēts pludmalē pēc pusnakts, kad zēna māte bija paziņojusi policijai, ka zēns vakarā redzēts kopā ar ārzemnieku. Zēns pludmalē pārdeva ziedu vītnes.

Tiesas pārstāvis informēja, ka Pračuabas Khirikhanas rajona tiesa piespriedusi vīrietim divu gadu cietumsodu par noziegumu, kas noticis tajā pašā dienā, kad viņš ieradies Huahinā atpūsties kopā ar sievu un diviem bērniem.

Pārstāvis paziņoja, ka tiesa pirms tam piespriedusi četru gadu cietumsodu, taču sodu mīkstinājusi, jo viņš pārkāpumā atzinies.

Tiesa noraidījusi prasību atbrīvot notiesāto pret drošības naudu.

"Viņam ir 30 dienu, lai iesniegtu apelāciju par tiesas spriedumu, taču pagaidām tiesa ir noraidījusi viņa prasību par drošības naudu," tiesas amatpersona paskaidroja.

Ceturtdien Zviedrijas laikraksts "Aftonbladet" ziņoja, ka šis vīrietis ir pirmais zviedrs, kurš Taizemē notiesāts par pedofiliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!