Nebūs daudz cilvēku, kas būtu ar mieru nodarboties ar seksu miljoniem televīzijas skatītāju priekšā. Taču, ja cilvēks dienām ilgi dzīvo ieslēgts vienā mājā kopā ar astoņiem citiem svešiniekiem, un katra viņu kustība tiek translēta televīzijas tiešraidē, tad par intīmu noslēgtību nav ko domāt.
Sabīnes Vendelas un viņas drauga Barta mīlēšanās holandiešu dokumentālajā televīzijas šovā "Big Brother" padarījusi Sabīni par nacionāla mēroga slavenību.

Tagad līdzīgu televīzijas šovu televīzijas sabiedrība "Channel 4" gatavojas rīkot arī Lielbritānijā, kur līdzdalībai pieteikušies 45 000 brīvprātīgo.

Deviņu nedēļu laikā pārraidēs tiks izsekots katrai šova dalībnieku kustībai. 24 stundas diennaktī Internetā un piecus vakarus televīzijā skatītāji varēs vērot, kā īpaši šim nolūkam uzbūvētā mājā dzīvo desmit savstarpēji pilnīgi nepazīstami cilvēki.

Katru nedēļu mājas iemītnieki balsojot liek diviem cilvēkiem pamest māju. Pēc tam skatītāji pieņem izšķirošo lēmumu, kuram jāizstājas no spēles. Pašās beigās paliek pēdējais iemītnieks, kurš saņem galveno balvu. Holandiešu spēlē tas bija Sabīnes seksa partneris, 23 gadus vecais simpātiskais karavīrs Barts. Pēc pēdējās nakts, ko Sabīne un Barts bija pavadījuši kopā, skatītāji nobalsoja par to, lai 80 000 mārciņu lielo balvu saņemtu tieši Barts.

Turklāt skatītāji cerēja, ka abi paliks kopā arī pēc tam, kad būs tikuši brīvībā, taču stāstam nebija lemtas pasakai līdzīgas beigas.

"Mēs ar Bartu viens otram patikām, taču mūsu attiecības tika uzpūstas, jo mēs taču bijām ieslodzīti," atzīst Sabīne. "Viens no iemesliem, kāpēc mēs mīlējāmies bija tas, ka tā bija pēdējā nakts, un pēc tam man bija jāaiziet."

Sabīne un Barts mīlējušies tumsā, tāpēc domājuši, ka skatītājiem nekas nebūs redzams, taču ar īpašām infrasarkano staru kamerām arī tumsā tika iegūts pietiekami skaidrs attēls.

Nākamajā rītā Sabīne un Barts šķīrās, tā arī nenorunājuši nākamo tikšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!