Foto: PantherMedia/Scanpix
Kāds kanādiešu vīrietis apgalvo, ka viņu "United Airlines" lidmašīnas salonā pārsteidzis skorpions, kurš viņam pēkšņi uzkritis uz galvas, ziņo britu raidsabiedrība BBC.

Vīrietis stāsta, ka viņš ceļojis no Teksasas Hjūstonā uz Kalgari Kanādā. Ieturot pusdienas savā biznesa klases sēdvietā, viņam pēkšņi uz galvas uzkritis skorpions.

"Kamēr es ēdu, es jutu, ka kaut kas iekrīt manos matos. Es to pacēlu, un tas izrādījās skorpions," BBC atklāja misters Bīls. "Es to turēju aiz astes, lai tas man nevarētu iedzelt," apgalvoja vīrietis.

Pēc tam lidmašīnas pasažieris viņu nolicis uz paplātes, kā arī gribējis to atkal paņemt rokās, bet tas iedzēlis viņam nagā. Viņš nosviedis to zemē, bet pēc tam stjuarti tam virsū uzlikuši tasi, kā arī aiznesuši skorpionu uz labierīcību telpu.

Uz klāja atradusies arī medmāsa, kas sniegusi misteram Bīlam medicīnisko palīdzību un iedevusi pretsāpju līdzekli. Kad limašīna nolaidās Kalgari, viņš tika nogādāts slimnīcā, bet vēlāk tika izrakstīts no tās.

Par notikušo aviosabiedrība "United Airlines" piedāvājusi pasažierim kompensāciju.

BBC atgādina, ka tas noticis svētdien - tieši tajā pašā dienā, kad "United Airlines" pasažieris ticis vardarbīgi izvilkts laukā no lidmašīnas klāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!