Foto: Kadrs no video

Kādam Francijas naktskluba vadītājam Tulūzā kabatā eksplodējusi elektroniskā cigarete, izraisot otrās pakāpes apdegumus, vēsta "The Local".

Brīdis, kad cigarete eksplodēja vīrieša kabatā, fiksēts kluba novērošanas kamerā. Tas noticis piektdien, tieši pirms nedēļas. Kluba menedžeris Amīns Britels bija izgājis uzsmēķēt, kādā brīdī ielika cigareti kabatā, un pēc brīža tā eksplodēja, pa gaisu šaujot dzirksteles un degot ar atklātu liesmu.

Viņš vietējiem medijiem norādījis, ka sākotnēji izdzirdējis skaļu plaukšķeņu sprādzienam līdzīgu troksni un tikai tad sapratis, ka uzsprāgusi cigarete, un viņam liesmo kabata. Lai gan dzirksteles pa gaisu gājušas vien dažas sekundes, kluba saimnieks guvis otrās pakāpes apdegumus uz sāna un pirkstiem. Liesmu rezultātā, pie pirkstiem piekusis jakas audums, kas situāciju tikai pasliktinājis.

Britels pieļauj, ka cigarete uzliesmojusi saskarē ar monētām, kuras mētājušās viņa kabatā. Viņš jau iesūdzējis tieša Ķīnas elektronisko cigarešu ražotāju, taču netic sev labvēlīgam spriedumam, vēsta "The Local".

Elektronisko cigarešu sprāgšana Francijā fiksēta jau iepriekš. Turklāt tieši pēdējā mēneša laikā līdzīgs incidents Tulūzā jau bija noticis. Savukārt gada sākumā valsts dienvidos kādas sievietes elektroniskās cigaretes kļūmes izraisītā ugunsgrēkā sadega četras automašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!