Foto: AP/Scanpix
Pamatīgu triecienu šajās dienās saņēmusi republikāņu partijas pārstāvja, Luiziānu pārstāvošā kongresmeņa Vansa Makalistera reputācija – atklātībā nonācis videoieraksts, kurā kongresmenis, kurš līdz šim uzdevies par dedzīgu ģimenes vērtību aizstāvi, redzams skūpstām kādu savu darbinieci.

Pēc tam, kad " The Ouachita Citizen" pirmdien publiskoja kāda anonīma avota piesūtīto videoierakstu, kas tapis pērn īsi pirms Ziemassvētkiem, Makalisters ir atzinies, ka diezgan vājas kvalitātes ierakstā redzamais vīrietis, kura uzvedība liecina par nodomu pārkāpt laulību, ir viņš.

"Es lūdzu piedošanu Dievam , savai sievai, saviem bērniem , saviem darbiniekiem, un saviem vēlētājiem, kuri mani ievēlēja , lai es kalpotu viņiem . Uzticība ir jānopelna, neatkarīgi no tā, vai esi vīrs, tēvs vai kongresmenis . Es apsolu darīt visu, kas ir manos spēkos , lai atgūtu uzticību no tiem, ko es esmu pievīlis," teicis vārdu nesakritībā ar darbiem pieķertais kongresmenis.

Sieviete, ar kuru videoierakstā skūpstās Makalisters, ir viņa darbiniece Melisa Anne Hiksone Pīkoka, kura, tāpat kā Makalisters, ir precējusies. Pīkoka Makalistera vēlēšanu kampaņai ir ziedojusi 5200 ASV dolārus. Tādu pašu summu sievas darbadevējam bija ziedojis arī viņas vīrs.

Melos pieķertais kongresmenis, kurš līdz šim savu vēlēšanu kampaņu galvenokārt balstīja uz ģimenes vērtību sludināšanu, turklāt pērnā gada kampaņā bija iesaistījis arī savu sievu un piecus bērnus. Vienā no Makalistera priekšvēlēšanu kampaņas videorullīšiem viņš bijis redzams kopā ar savu sievu un bērniem, apgalvojot, ka ik svētdienu kopā ar ģimeni brokasto, pirms došanās uz baznīcu un ievēlēšanas gadījumā Vašingtonā aizstāvēšot uzticību, ticību un ģimeniskumu. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!