Pēc šoruden izskanējušās informācijas par jaunu ādas dīvānu iegādi finanšu ministrs Atis Slakteris (TP) nolēmis taupīt valsts naudu uz gadagrāmatu – kalendāru rēķina, informē Finanšu ministrijā.
FM informē, ka Slakteris nolēmis šogad nedāvināt visiem FM darbiniekiem gadagrāmatu - kalendāru nākamajam gadam. Tā vietā ministrijas struktūrvienībās ir apzināti tie darbinieki, kuri gadagrāmatas darbu plānošanai un  piezīmju veikšanai, piedaloties ārpus ministrijas organizētajās sanāksmēs, izmanto ikdienā. Līdz ar to kalendāru-gadagrāmatu iegādei šogad FM plāno izlietot aptuveni 1000 latu, kas ir četras reizes mazāk līdzekļu nekā 2007. gada nogalē.


2007. gada beigās  ministrijas darbiniekiem tika iegādātas gadagrāmatas-kalendāri 2008. gadam ar ministrijas logo, kuru iegādei tika izlietoti 4000 latu.  Ministrijas vadībai , ieskaitot departamentu direktorus, tika izsniegtas gadagrāmatas ādas vākos.

Jau vēstīts, ka Finanšu ministrija nesen par nepilniem 10 000 latu iegādājusies vairākus jaunus ādas dīvānus, kuri atrodas ministra uzgaidāmajā telpā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!