"Tuvākajā laikā mēs domājam nobeigt "Recept Holding" (RH) likvidāciju," NIP pastāstīja kompānijas likvidators Gatis Rozmiaņecs. Atlikuši pāris nepārdoti RH objekti, taču tos neviens nevēlas pirkt.

Rozmiaņecs izsaka nožēlu, ka Finansu policija (FP) izbeigusi krimināllietu par RH nodokļu nemaksāšanu, jo tad "vismaz būtu iespējams izprasīt no ārzonas dokumentus un kaut ko iztiesāt". NIP jau rakstīja, ka RH valstij palika parādā ap 2,8 miljonus latus.

Rozmiaņecs pievienojās šā raksta autora izbrīnam, kāpēc viena tiesībsargājošā iestāde - prokuratūra - apsūdzot Arni Nīcgali, piemin, ka viņš izspiedis kukuli no nodokļu nemaksātāja, bet otra - FP - nevar savākt pierādījumus, ka nodokļi nav maksāti.

"Sākumā mani vēl sauca uz FP, bet vēlāk, kad zvanīju izmeklētājam, jautājot, vai man nevar noderēt izmeklēšanas rezultāti, man teica, ka par šo lietu jāaizmirst," "DLFI Versijām" pasūdzējās Rozmiaņecs. RH bijušo vadītāju Vladimiru Kuļešovu Rozmiaņecs neesot redzējis vairākus gadus. Tai pat laikā masu mediji šā gada sākumā ziņoja, ka Kuļešovs liecinājis tiesā Nīcgaļa prāvā.

Pirms dažiem gadiem Rozmiaņecs šā raksta autoram par vienīgiem daudz maz cerīgajiem RH aktīviem nosauca Rīgas Aviācijas universitātes parādus, taču pēc pēdējā gada notikumiem arī par šo naudu jāaizmirst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!