Jau tradicionāli DELFI atbalsta vienu jaukākajiem Latvijas kultūrdzīves notikumiem – kinofestivālu "Arsenāls", kas pēc laba kino izslāpušajiem ļauj baudīt kaut ko, ko nepiedāvā ikdienā komerciālie kinoteātri.
Kā labiem draugiem un atbalstītājiem a/s "DELFI" no "Arsenāla" rīkotāju puses pienācās iespēja uzaicināt uz īpašu seansu mūsu labākos draugus un sadarbības partnerus. Paldies "arsenāliešiem" par to!

Tā nu piektdien, 12.septembrī "K.Sunī" notika seanss norvēģu filmai "Negatīvās domāšanas māksla" (Kunsten a tenke negativt/ The Art of Negative Thinking", kuru ar zināmu pašironijas devu izvēlējāmies kā mākslasdarbu, kas simbolizē līdzīgas vērtības kā DELFI.

Proti - šī filma izsmej dažādus viltus pozitīvisma meklētājus, kuri tā savairojušies pēdējā laikā. Mēs turpretī gribējām pateikt - ja pasaule ir mēslu bedre, tad neviens mums neaizliegs to tādu rādīt! Liels gandarījums, ka pēc seansa daudzi no skatītājiem teica mums paldies par filmas izvēli un atzina, ka tā likusi aizdomāties par vispārcilvēciskām vērtībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!