Šā gada vasaras sākumā Sočos atvērs pirmo Krievijā Latvijas restorānu tīkla "Double Coffee" restorānu, informē uzņēmums.

Krievijas tirgu Latvijas kompānija "DC Holding", zīmola "Double Coffee" īpašniece, apgūs tās franšīzes programmas ietvaros. Krievijā pirmais "Double Coffee" restorāns durvis vērs Sočos, un ar šīs pilsētas uzņēmējiem parakstīts ilgtermiņa franšīzes līgums. Patlaban "DC Holding" turpina pārrunas ar potenciālajiem partneriem par restorānu atvēršanu vairākās citās lielākajās Krievijas pilsētās.

"Soči strauji attīstās sakarā ar gaidāmo olimpiādi. Un, kaut gan pilsētā ir daudz vietu ar samērā labu nacionālo virtuvi, pietrūkst restorānu ar kvalitatīvu Eiropas virtuvi un stilu. [..} Par labu mums nospēlēja faktoru kopums, ko veido četras sastāvdaļas, - eiropeisks stils, plašs ēdienu un dzērienu klāsts, kvalitatīva apkalpošana, kā arī mūsu franšīzes partneru atbalsta un apmācības augstais līmenis," norāda "DC Holding" franšīzes nodaļas direktors Juris Roganovs.

Restorāns "Double Coffee" Sočos atradīsies pilsētas centrā iepretim Olimpiskā preses centra ēkai. Platības ziņā to var pielīdzināt "Double Coffee" Rīgā Strēlnieku, Pulkveža Brieža un Elizabetes ielu krustojumā.

Patlaban ir atvērti deviņi "Double Cofee" franšīzes restorāni – Rīgā, Kijevā, Ļvovā un Minskā. "Mēs turpināsim tīkla attīstību gan galvaspilsētās, gan citās Latvijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Lietuvas pilsētās. Mūsu tuvākie plāni ir "Double Coffee" restorānu atvēršana arī vairākās Austrumeiropas valstīs, Centrālāzijā un Tuvajos Austrumos. Sīkāku informāciju varēsim sniegt, kad būs beigušās pārrunas ar franšīzes partneriem," pavēstīja Roganovs.

2002.gadā dibinātās Latvijas kompānijas "DC Holding" "Double Coffee" restorānu tīklā ir vairāk nekā 30 restorānu, kas atrodas piecās valstīs. Lavijā strādā 15 firmas iestāžu. Atkarībā no sezonas Latvijas "Double Coffee" ik mēnesi apmeklē 100-140 tūkstoši cilvēku, informē uzņēmums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!