Ik viens Rīdzinieks var būt lepns par savu piederību pilsētai, to apliecina arī Rīdzinieka karte, kas ik gadus tiek papildināta ar jaunām atlaidēm un piedāvājumiem . Rīdzinieka karte darbojas jau no 2012 gada, kartes izmantotāju skaits nemitīgi pieaug, šobrīd karti izmanto jau vairāk kā 300 000 Rīdzinieki.

No 1. jūlija tiks ieviesta īpaša atlaižu sistēma Rīdzinieka kartes īpašniekiem pašvaldību autostāvvietās. Tiem kuriem ir jau Rīdzinieka karte un tajā ir aktīvs e-maciņš, pietuvinot karti varēs norēķināties par pakalpojumu. Atlaide būs pieejama arī SMS piekritējiem. Bilance varēs papildināt no ridziniekakarte.lv.

Rīdziniekiem būs pieejams jauns portāls ridziniekakarte.lv, kurā būs iespēja piereģistrēt karti un papildināt bilanci, Jaunums ir tāds, ka bilance atspoguļosies gan rīdzinieka kartē, gan internetā. Tiem, kuriem nav e-talons un Rīdzinieka kartes, varēs turpināt maksāt ar bankas karti, jo skaidras naudas apmaksa turpmāk nebūs iespējama.

No 1. jūlija Rīgas Satiksme (RS) transportlīdzekļos tiks ieviesta laika biļete, kas Rīdziniekiem būs pieejama ar ievērojamu atlaidi, pārējiem pasažieriem biļete maksās 2,20 EUR.

Portālā ridziniekakarte.lv, būs iespēja papildināt elektronisko bilanci.

Rīdzinieka karte darbojas Rīgā piedāvājot dažādas atlaides gan Mēness aptieku tīklā, medicīnas iestādēs, gan zooloģiskajā dārzā. Raidījumā "Praktiski padomi" to apliecina minēto uzņēmumu pārstāvji un vadītāji.

Iegādājies savu Rīdzinieka karti jau laicīgi un izmanto visas tās priekšrocības!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!