RiverPark dzīvokļu projekta attīstītājs Interbaltija ziņo, ka 25. un 26. aprīlī notiks kārtējās Klientu dienas. Interesenti varēs apskatīt jebkuru no piedāvājumā esošajiem viena līdz četru istabu pilnas apdares dzīvokļiem, ar platībām no 40 līdz 165 m2, kā arī izmantot īpašus piedāvājumus dzīvokļiem ar akcijas cenām.

"2015. gada pirmajā ceturksnī tika pārdoti jau 27 dzīvokļi. Interesi izrādīja pircēji no Francijas, Krievijas, Kazahstānas, Ukrainas un pat ASV", saka Interbaltija valdes priekšsēdētājs Ainārs Škapars, "Mūsu piedāvājums ir izdevīgs, jo ir iespējams saņemt arī 90% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim uz 10 gadiem, ko mums piešķīrusi Rīgas Dome".

Klientu dienās pie bankas Citadele stenda būs iespējams saņemt informāciju par pieejamajiem hipotekārā kredīta veidiem mājokļa iegādei. Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja iegādāties mājokli RiverPark objektā, izmantojot valsts atbalsta programmu mājokļa iegādei ģimenēm ar bērniem. "Pateicoties šai valsts atbalsta programmai, Latvijas ģimenēm ar bērniem ir iespēja saņemt hipotekāro kredītu un iegādāties mājokli šajā projektā ar mazāku pirmo iemaksu nekā iedzīvotājiem bez bērniem," saka Oksana Borisova, bankas Citadele Hipotekārās kreditēšanas nodaļas vadītāja.

"Pirmie pircēji jau ir augstu novērtējuši mūsu izvirzītās kvalitātes prasības. Piemēram, būvējot mūra starpsienas, mēs ar tām aizstājam reģipsi, ko ieviesuši skandināvu būvnieki. Kā arī plastikāta palodzes un kartona durvis atstājam "eiroremonta" cienītājiem citos projektos. Uzsvars ir uz pilnvērtīgiem, dabīgiem, kvalitatīviem celtniecības materiāliem! Nāciet un pārliecinieties par mūsu veidoto dzīves telpu!", ziņo projekta attīstītāji. Sīkāka informācija par RiverPark Klientu dienām 25. un 26. aprīlī - www.riverpark.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!