Foto: Publicitātes foto

Jau 8. novembrī Rīgā, Radisson Blu Hotel Latvija norisināsies Mācību centra "LINKTURS" organizētā ĀRZEMJU IZGLĪTĪBAS SEMINĀRU DIENA – GLOBAL STUDY GUIDE. Izmantojiet šo lielisko iespēju uzzināt visu Jūs interesējošo informāciju par izglītības iespējām aiz Latvijas robežām!

Visas dienas garumā Jums būs iespēja apmeklēt kādu no 15 semināriem par izglītību ārvalstīs dažādos līmeņos - bērnu un jauniešu nometnes, vidējā izglītība, apmaiņas programmas vidusskolēniem, bakalaura līmeņa studijas dažādās pasaules valstīs, kā arī maģistrantūras studiju iespējas Vācijā un Francijā.

Pasākumā piedalīsies universitātes no Anglijas, Nīderlandes, Šveices, Dānijas, Francijas un Vācijas, kuru pārstāvji prezentēs savas universitātes un to programmas, pastāstīs par dažādām iespējām, ko Jums sniegs izglītība šajās augstskolās, kā arī Jums būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus tieši universitātes pārstāvjiem.

Semināru dienas laikā Jums arī būs iespēja satikt Mācību centra "LINKTURS" profesionālo komandu, uzdot savus jautājumus, kā arī noklausīties pārstāvju sniegtās prezentācijas par izglītības iespējām dažādās pasaules valstīs. Sīkāku prezentāciju plānu meklējiet zemāk.

Nāc un uzzini sev svarīgo par mācību programmām un izglītības iespējām ārzemēs: Lielbritānijā, Nīderlandē, Šveicē, Dānijā, Spānijā, Vācijā, Francijā, ASV, Kanādā un citās valstīs!

Uz semināriem aicinām ne tikai skolēnus un studentus, bet arī viņu vecākus un skolotājus.

GLOBAL STUDY GUIDE
ĀRZEMJU IZGLĪTĪBAS SEMINĀRU DIENA
8. NOVEMBRĪ
10:00 - 20:00
Radisson Blu Hotel Latvija
Elizabetes ielā 55, Rīgā
Ieeja bez maksas

DALĪBNIEKU PREZENTĀCIJAS
Reģistrācija ir obligāta (tālr. 67223267, 67358796, e-pasts: linkturs@linkturs.lv).


Prezentāciju satura un universitāšu īss apraksts zemāk.

10:30-11:30   Fontys University of Applied Sciences (Nīderlande) /angļu val./

11:00-12:00   Bērnu un jauniešu nometnes ārvalstīs /krievu val./

  • Semināra laikā stāstīsim par dažādām iespējām bērniem un jauniešiem piedalīties izglītojošās un izklaidējošās nometnēs gan vasarā, gan citos gadalaikos. Pastāstīsim par ieguvumiem un mūsu klientu atsauksmēm, kā arī sniegsim ieteikumus, pēc kādiem izvēlēties vislabāko iespēju Jūsu bērnam.

11:40-12:40   Apmaiņas programmas vidusskolēniem (15-18 gadi) /latviešu val./

  • Semināra laikā Jūs varēsiet uzzināt par iespējām vidusskolas vecuma jauniešiem pavadīt semestri vai gadu kādā no ārvalstu vidusskolām vai koledžām. Dalība apmaiņas programmās un dzīvošana starptautiskā vidē sniedz jauniešiem lielisku pieredzi un iespēju iepazīt citas valsts kultūru un dzīves stilu, kā arī iegūt draugus visas mūžam.

12:15-13:15   HZ University of Applied Sciences (Nīderlande) /angļu val./

12:50-13:50   Vidējā izglītība Lielbritānijā: privātās un valsts skolas /krievu val./

  • Vidējā izglītība Lielbritānijā ir lieliska iespēja motivētiem un izcilu augstāko izglītību alkstošiem jauniešiem pretendēt uz studiju vietu kādā no labākajām Lielbritānijas vai citas valsts universitātēm. Semināra laikā sniegsim ieskatu vidējās izglītības sistēmas īpatnībās, pastāstīsim par pieejamajām vidējās izglītības programmām, to priekšrocībām un sniegtajām iespējām nākotnē.

13:30-14:30   Mākslas un dizaina izglītības programmas ārzemēs /latviešu val./

  • Augstākā izglītība mākslas un dizaina jomā prasa no studentiem īpašu iepriekšēju sagatavošanos. Katra studiju programma un universitāte, kas to piedāvā, ir unikāla un liek uzsvaru uz citām prasmēm, kuras ir jāņem vērā, izvēloties programmu. Stāstīsim arī par vienu no svarīgākajiem punktiem, piesakoties mākslas un dizaina programmām - portfolio izstrādi.

14:00-15:00   Business & Hotel Management School (Šveice) /angļu val./

14:45-15:45   European University (Spānija, Vācija, Šveice) /latviešu val./

15:10-16:10   University of Wolverhampton (Lielbritānija) /angļu val./

16:00-17:00   Vidējā izglītība ASV un Kanādā /latviešu val./

  • Semināra laikā stāstīsim par ASV un Kanādas vidējās izglītības sistēmu un priekšrocībām, kā arī iespējām, kuras Jums pavērs vidējā izglītība šajās valstīs.

16:20-17:20 Steinbeis Global Institute Tubingen. Studijas Vācijā: maģistrantūra ar praksi un īsās specializācijas vadības programmas /latviešu val./

17:15-18:15   Zealand Institute of Business & Technology (Dānija) /angļu val./

17:30-18:30   EM Normandie: biznesa studiju programmas Francijā /angļu val./

18:30-19:30   Coventry University (Lielbritānija) /angļu val./

18:40-19:40   Augstākā izglītība ASV un Kanādā /latviešu val./

  • Semināra laikā stāstīsim par ASV un Kanādas augstākās izglītības sistēmu un priekšrocībām, kā arī iespējām, kuras Jums pavērs augstākā izglītība šajās valstīs.

Reģistrācija ir obligāta (tālr. 67223267, 67358796, e-pasts: linkturs@linkturs.lv).


SEMINĀRU DALĪBNIEKI

Coventry University (Lielbritānija) ir moderna universitāte, kas vienlaikus ir bagāta ar senām tradīcijām. Coventry University piedāvā augstas kvalitātes izglītības programmas un savā darbībā ir vērsta uz pielietojamu pētniecību. Universitāte lepojas ar savu moderno studentu pilsētiņu, jaunajām tehnoloģijām studiju procesā - tā nemitīgi turpina investēt savu akadēmisko programmu un infrastruktūras attīstībā. Coventry University prioritāte ir veicināt sadarbību ar industriju, kas nodrošina studentu piedalīšanos dažāda mēroga biznesa projektos, mācību praksi studiju laikā un absolventu pieprasījumu starptautiskajā darba tirgū.

BHMS Business & Hotel Management School (BHMS) atrodas Lucernā, Šveicē - valstī, kas ieguvusi atzinību visā pasaulē ar augstvērtīgu izglītību viesmīlības jomā. BHMS piedāvā bakalaura un maģistrantūras programmas viesnīcu vadībā un kulinārijas nozares vadībā. Katrs mācību gads iedalās 2 semestros, no kuriem viens tiek pavadīts skolā, otrs - strādājot restorānos vai viesnīcās, kur studentiem ir iespēja pielietot savas teorētiskās zināšanas praksē. Studiju laikā studenti papildus apgūst vācu valodu, kā arī ES pilsoņiem pēc skolas absolvēšanas ir iespēja turpināt karjeru Šveicē.

European University ir starptautiski atzīta mācību iestāde - tās galvenās filiāles atrodas Spānijā, Vācijā un Šveicē. Mācību laikā studentiem ir iespēja doties arī uz kādu no European University sadarbības universitātēm citā valstī, piemēram, uz Šveici, Vāciju, Lielbritāniju, Krieviju vai Ķīnu. Universitāte var lepoties ar augsti kvalificētu akadēmisko personālu, kas efektīvi sagatavo studentus vadošiem amatiem mūsdienīgajā biznesa pasaulē, kā arī ar plašu studentu skaitu no vairāk nekā 100 dažādām valstīm.

Fontys University of Applied Sciences (Nīderlande) ir starptautiska mēroga praktisko zinātņu universitāte Nīderlandē, un viena no lielākajām valstī. Tās kampusi izvietoti pilsētās Venlo un Einhovena. Fontys mācību lekcijas notiek neformālā gaisotnē, studenti strādā mazās grupās, liekot uzsvaru uz katra studenta personīgo un profesionālo izaugsmi. Universitāte piedāvā studiju programmas angļu un vācu valodās sekojošās nozarēs: menedžments, ekonomika un inženierzinātnes. Fontys sadarbojas ar vairāk nekā 500 plaši zināmiem uzņēmumiem visā pasaulē, piedāvājot studentiem tajos iegūt mācību prakses vietu. Mācību ietvaros studenti vada arī paši savu mācību uzņēmumu. Fontys moto ir "iedvesmot izaugsmi sniedzot atbalstu un izaicinājumus".

HZ University of Applied Sciences (HZ) (Nīderlande) ir augstākās profesionālās izglītības iestāde, kas atrodas Zēlandes provincē Nīderlandē. Universitāte piedāvā augstas kvalitātes četrgadīgas bakalaura programmas angļu valodā, kas ir ierindotas starp desmit labākajām studiju programmām Nīderlandē. HZ studiju programmās ir iekļauta obligāta prakse savā specialitātē, kā arī studentiem ir iespēja regulāri doties mācību ekskursijās un apmeklēt vadošos uzņēmumus Nīderlandē. Tāpat HZ jaunajiem studentiem piedāvā angļu valodas ievadkursu pirms studiju uzsākšanas.

University of Wolverhampton (Lielbritānija) sevi dēvē par iespēju universitāti jeb The University of Opportunity. University of Wolverhampton patiešām sniedz studentiem daudz iespēju izvēlēties sev piemērotāko no piedāvātajām vairāk nekā 250 bakalaura līmeņa un 120 maģistrantūras līmeņa programmām. Universitāte tiecas sniegt saviem studentiem ne tikai augstvērtīgu izglītību, bet arī palīdzēt viņiem pilnveidoties kā personībām, apzināties savu spēju potenciālu un to arī sasniegt. Visi universitātes mācībspēki ir augsta līmeņa profesionāļi savā jomā un palīdzēs studentiem iegūt starptautiski atzītu un attiecīgās nozares augsti novērtētu kvalifikāciju.

Zealand Institute of Business and Technology (ZIBAT) (Dānija) ir starptautiska mācību iestāde, kuras filiāles atrodas 5 lielākajās pilsētās Dānijas apgabalā Zēlandē, tajā skaitā arī Kopenhāgenā. ZIBAT piedāvā starptautiskas studiju programmas biznesa un informācijas sistēmu novirzienos. Visas programmas ir unikālas, jo stažēšanās un teorētisko zināšanu pielietošana praksē ir obligāta un neatņemama mācību programmas sastāvdaļa.

EM Normandie (Francija) ir biznesa un ekonomikas augstskola, kas piedāvā studentiem akreditētas maģistrantūras programmas franču un angļu valodās tādās jomās kā bizness, auditēšana un finanses, loģistika, mārketings, cilvēkresursi un lauksaimniecības produktu nozare. Lai nodrošinātu saviem studentiem starptautisku vidi un plašākas iespējas iegūt konkurētspējīgu izglītību, skola sadarbojas ar vairāk nekā 150 universitātēm dažādās pasaules valstīs. Apvienojiet mācību procesā teoriju ar praksi un kļūstiet par izcilu profesionāli Jūsu izvēlētajā nozarē!

Steinbeis Global Institute Tübingen (Vācija) ir vairāk nekā 30 gadu pieredze akadēmiskajā izglītībā, un 20 gadu pieredze uzņēmumu vadītāju apmācībā. Galvenā šī institūta maģistrantūras studentu priekšrocība ir tas, ka studentiem ir iespēja ne tikai apgūt akadēmiskos priekšmetus, bet arī saņemt apmaksātu darba praksi kādā no Vācijas uzņēmumiem. Ar ko šī prakse atšķiras no citu universitāšu piedāvātās? Uzņēmums, kurš studentu pieņems, piekrīt segt studiju maksas izdevumus, kā arī veiksmīgas sadarbības gadījumā pēc absolvēšanas pieņemt studentu pastāvīgā darbā. Papildus maģistrantūras studijām, universitāte piedāvā arī īsās vadības programmas, kuras ir piemērotas tiem studentiem un savu jomu speciālistiem, kuri vēlas 1-2 nedēļu garumā izmēģināt teorijas un prakses apvienojumu profesionālā vidē, kā arī iegūt universitātes izsniegtu sertifikātu. Īsās programmas pieejamas tādās nozarēs kā IT menedžments, reklāma, mārketings, loģistika, robotika, autobūve, finanses un daudz citu.

GLOBAL STUDY GUIDE
ĀRZEMJU IZGLĪTĪBAS SEMINĀRU DIENA
8. NOVEMBRĪ
10:00 - 20:00
Radisson Blu Hotel Latvija
Elizabetes ielā 55, Rīgā
Ieeja bez maksas

Lai uzzinātu sīkāku informāciju par pasākuma norisi un reģistrētu savu dalību semināros, lūdzam Jūs zvanīt uz Mācību centru "LINKTURS" pa tālruni 67223267 vai 67358796, vai atsūtiet e-pastu uz linkturs@linkturs.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī Jūsu izvēlētā semināra nosaukumu.

Semināru apmeklējumu skaits nav ierobežots, taču, ja plānojat apmeklēt vairākus, lūdzu, reģistrējoties norādiet visu Jūsu izvēlēto semināru nosaukumus, kā arī pievērsiet uzmanību tam, vai semināru norises laiki nepārklājas.

Uzmanību! Vietu skaits ir ierobežots!


UZ TIKŠANOS GLOBAL STUDY GUIDE - ĀRZEMJU IZGLĪTĪBAS SEMINĀRU DIENĀ!

Lai uzzinātu visus aktuālos Mācību centra LINKTURS jaunumus un piedāvājumus, aicinām sekot līdzi jaunumiem mūsu mājaslapā www.linkturs.lv, Facebook lapā un Draugiem.lv lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!