Foto: RBS publicitātes foto
Mūsdienās mācības starptautiskā vidē, kurā universitāte izprot moderna darba tirgus prasības, kļūst arvien nozīmīgākas, lai, absolvējot augstskolu, jaunieši būtu konkurētspējīgi globālā vidē un iegūtu respektablu darbu. RTU Riga Business School (RBS) ir starptautiski akreditēta biznesa skola, kas ir daļa no lielākās universitātes Latvijā. Šeit mācību programmas ir veidotas pēc labākajām augstākās izglītības tradīcijām pasaulē, un tiek piedāvāts iegūt bakalaura grādu gan Latvijā, gan arī ASV un Norvēģijā, kas ir visaugstāk atzītā dubultā grāda programma Latvijā.

RBS darbības pamatā ir vēlme dot studentiem ne tikai akadēmiskās zināšanas, bet arī attīstīt prasmes, lai sagatavotos veiksmīgas karjeras uzsākšanai. Tas tiek nodrošināts ar pasniedzējiem, kas savu izglītību vai darba pieredzi ieguvuši ārzemēs. Mācību priekšmetus pasniedz lektori no pieciem kontinentiem, tostarp, no valstīm kā ASV, Anglija, Argentīna, Ķīna un Austrālija. Turklāt, vairāk nekā 90% pasniedzēju joprojām aktīvi darbojas biznesā, tādēļ lekcijās spēj dalīties ar savu pieredzi un sniegt studentiem ieskatu jaunākajās tendencēs dažādās industrijās.

"Mēs izcili sagatavojam starptautiskā vidē konkurētspējīgus jauniešus un mūsu kvalitātes atslēga slēpjas mācību procesa pieejā," skaidro RBS bakalaura programmas direktors Claudio Rivera.

Lai uzzinātu vairāk par studijām un jauno uzņemšanas procesu "Silicon Valley Challenge", apmeklējiet RBS Bakalaura programmas atvērto durvju dienu 23. novembrī pulksten 16. Vairāk informācijas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!