Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Skolotāja Aija Kokoreviča no Rīgas sabiedrībai atklāj, kā nometusi 27 kilogramus (!!!) liekā svara neticami īsā laikā un, kā ieguvusi savu pašreizējo fantastisko izskatu!

– Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Esmu izmēģinājusi vairākas diētas un apmeklējusi arī sporta zāli, tomēr visi šie mēģinājumi notievēt beidzās neveiksmīgi. Pat, ja izdevās svaru zaudēt, tas ātri vien atgriezās dubultā un es ieslīgu vēl dzīļākos kompleksos. Pēc tik daudzām neveiksmēm bija grūti saņemties un noticēt, ka jebkad atradīšu veidu, kā notievēt...

– Kāda bija tava motivācija notievēt tieši tagad?

Mans svars sasniedza 104 kilogramu atzīmi un es jutos briesmīgi. Veikalā jau sen vairs nevarēju nopirkt normālu apģērbu un es - jauna meitene - biju spiesta izvēlēties drēbes no plaukta "korpulentām dāmām". Katru reizi mans gājiens uz veikalu beidzās ar sabojātu garstāvokli un milzu kompleksiem par savu izskatu un augumu.

Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Internetā regulāri uzskrēju intervijām ar Stokholmas diētas programmas lietotājiem. Bija grūti noticēt, ka tik īsā laikā iespējami tik iespaidīgi un paliekoši rezultāti.
Bet piedāvājums bija ļoti izdevīgs, tāpec nolēmu pamēģināt. Sliktāk jau tāpat nekļūtu...

– Kā tev veicās ar diētas ievērošanu?

Izbaudīju, ka par visu ir padomāts manā vietā. Atlika vien sekot man sastādītajam uztura plānam, kas, protams, atšķīrās no tā, ko ēdu iepriekš. Patīkami pārsteidza, ka diētas piedāvātais ēdiens bija garšīgs un sātīgs.

Jau pirmās dienas vakarā secināju, ka ir zaudēts kilograms. Tas deva lielu ticību, ka esmu uz pareizā ceļa.
Sāku veikt pierakstus ar svara un apkārtmēra izmaiņām un jau nedēļas beigās varēju veikt atzīmi par septiņiem (pati biju šokā) zaudētiem kilogramiem.

Ar savu piemēru es iedvesmoju māsu, kura arī pieteicās programmai un mums sākās tādas kā veselīgās sacensības, kura mērķi sasniegs pirmā (smejas).
Mēneša laikā es zaudēju 16 kilogramus un vairs nebija neviena cilvēka, kurš manas izmaiņas nebūtu pamanījis. Mans izskats bija tā uzlabojies, ka komplimenti bija aumaļām un es jutu, kā ceļas mana pašapziņa.
Beidzot veikalā varēju sākt izvēlēties apģērbu, kas man patīk, nevis tikai der. Varēju atļauties sāk izvēlēties apspīlētas kleitas un svārkus, jo vairs nebija jākaunās no liekajiem tauciņiem.
Kopumā es ar Stokholmas diētu zaudēju 27 kilogramus un tas manu dzīvi ir izmainījis par 360 grādiem! Pati ar sevi ļoti lepojos!

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Ikvienam novēlu pamēģināt! Mēs visu laiku atrodam attaisnojumus, kāpēc tas liekais svars ir, bet patiesībā attaisnojuma tam nav, jo re kur - šeit pat ir metode, kas izdarīs tā, ka liekā svara vairs nebūs. Es metu izaicinājumu tev un saku, pamēģini tagad!

Tieši tagad ir piemērotākais laiks, lai īstenotu savu sapni un izskatīties lieliski! StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās.

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

Pārvērtības ar Stokholmas diētu: frizūra: Elvisa Šulca; grimms: Daiga Ulmane; stils: Elvisa Šulca un Daiga Ulmane; Apģērbs: VAIDE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!