Tuvojas vasaras brīvlaiks un tas nozīmē, ka parādīsies iespēja studēt un svešvalodu praktiski izmantot ārzemēs, atpūšoties pie jūras, ceļojot un nodarbojoties ar sev mīļām lietām! IH Riga-Satva speciālisti ar lielāku prieku palīdzēs aizpildīt Jūsu bērna vasaru ar jaunu saturu un emocijām.

Mēs palīdzēsim Jums un Jūsu bērnam saplānot ceļojumu grupā vai individuāli, sagatavosim tos veiksmīgai gan skolas, gan IELTS testa nokārtošanai. Skolas speciālisti konsultēs Jūs par iespēju iegūt bezmaksas vidējo izglītību ārzemēs un palīdzēs iestāties angļu skolā. IH Riga-Satva strādā izglītības lauciņā kopš 1993.gada, un mūsu pieredze ļauj piedāvāt klientiem plašu un ļoti kvalitatīvu skolu izvēli jebkurā pasaules malā. Ar visiem mūsu piedāvājumiem varat iepazīties mājas lapā www.ihriga.lv, taču tagad, parunāsim par grupveida vasaras braucieniem uz Angliju.

2015. gadā mēs piedāvājam visiem mūsu studentiem 20 bezmaksas angļu valodas nodarbības vasarā, mūsu skolā Rīga vai Jūrmalā!


1. Malta. Pagajušā gada hīts - IH Malta

Pagājušajā vasarā mūsu studenti, kas līdz šim ir bijuši ne vienā vien Lielbritānijas skolā, atklāja sev jaunu IH skolu Maltā un šovasar viņi  grib atkal doties tieši tur! Un tas nav nekāds brīnums, jo IH Malta-Gozo garantē augstu mācību kvalitāti, saulainu laiku, siltas smiltis un Vidusjūras neparasto skaistumu. Dzīvošana četrzvaigžņu viesnīcā jūras krastā, kur ir viss nepieciešamais futbolam, peldēšanai, tenisam, volejbolam, ūdens sporta veidiem un pat daivingam!  Un tas viss uz salas, kur  visi runā angliski! Lieliski!

IH Malta: 5 iemesli, kāpēc angļu valodu mācīties Vidusjūrā >>

  

2. Harrow House, Anglija.

IH Riga-Satva ar prieku vēlas jūs iepazīstināt ar mūsu jauno partneri - britu valodu skolu Harrow House! Iespēju sadarboties ar to gaidījām veselus trīs gadus! Ja populārākās un prestižākās Anglijas skolas apvienotos  Premier Language School in the UK, līdzīgi kā futbolkomandas,  Harrow House skola  būtu viena no līderēm!

Harrow House - 5* atpūta un mācības >>

  

3. Bezmaksas vidējā izglītība

Latvijai iestājoties ES, ir parādījusies iespēja iegūt kvalitatīvu vidējo izglītību un speciālo izglītību (turklāt bezmaksas) prestižās ārzemju iestādēs Anglijā un Skandināvijā. Teju vai visa pasaule ir pavērusies mūsu bērniem, galvenais ir neapmaldīties iespēju daudzveidībā un veikt pareizo lēmumu. Konsultāciju sakarā ar izglītības iestādes izvēli un palīdzību ar dokumentu noformēšanu var saņemt pie mūsu skolas ekspertiem.
Sīkāka informācija par vidējo izglītību ārzemēs >>

 

IH Malta: 5 iemesli, kāpēc angļu valodu mācīties Vidusjūrā

IH Malta - lielisks augstas kvalitātes angļu valodas pasniegšanas savienojums, kas raksturīgs visām International House skolām, ar patīkamu atpūtu uz dzidro Vidusjūras ūdeņu ieskautas salas, uz kuras visi runā angliski!

❷ Studentiem pieejamas visas 4 zvaigžņu viesnīcas Paradise Bay Resort priekšrocības. Viņiem pieejams: 4 baseni un 2 pludmales, bērnu laukums, kā arī divi tenisa laukumi, daivinga centrs un istaba ar video spēlēm, pinbolu un biljardu.

❸ Studentu istabas ar visām ērtībām un skatu uz jūru ir paredzētas 2-3 personām un atrodas atsevišķā viesnīcas daļā. Ēdināšana trīs reizes dienā zviedru galda stilā viesnīcas restorānā vai bārbekjū pludmalē.

❹ Pilnīga drošība un profesionāla bērnu uzraudzība 24 stundas dienā. Uz katriem desmit studentiem tiek nodalīts viens asistents, kurš gatavs palīdzēt jebkurā brīdī.

❺ Interesanta izklaides programma - 14 pasākumi nedēļā: ekskursijas, visas iespējas futbola, tenisa, ūdens sporta veidu un daivinga cienītājiem. Un katru dienu - sazināšanās angļu valodā ar jauniem draugiem par skolas projektiem, šoviem un ballītēm!

Par maksu un izbraukšanas datiem  uz  IH Malta →

  

Harrow House - 5* atpūta un mācības

Skola atrodas  vienā no labākajiem jūras kūrortiem valstī - Svonedžā, ko UNESCO ir atzinis par pasaules kultūras mantojuma objektu un kas atrodas divarpus stundu braucienā no Londonas.

Tā nav tikai valodu skola, bet  gan  privātā koledža angļu bērniem, gan starptautiska skola, kas  visu gadu uzņem pieaugušos un bērnus no 8 gadu vecuma vairāk nekā no 60 pasaules valstīm, turklāt daudzi pēc tam šeit atgriežas atkal un atkal. Skola ir tik populāra, ka aprīlī vairs nav brīvu vietu studijām jūlijā!

Studenti var dzīvot gan skolas rezidencē ar pilnu pansiju, gan angļu ģimenē. Veiksmīgā atrašanās vieta Dienvidanglijas kurorta zonā, bērnu nodarbībām un dažādām sporta aktivitātēm plaši attīstītā infrastruktūra rada visus nosacījumus gan efektīvām mācībām, gan lieliskai atpūtai.

Harrow House tehniskais aprīkojums  ir viens no labākajiem valstī. Studentu rīcībā ir aktu zāle, mini teātris, kinozāle, biljards, kafetērija, multimediju centrs, bārs un diskotēka, atklātais peldbaseins, aerobikas, jogas un fitnesa studija, basketbola laukums, tenisa korti, futbola un tenisa laukumi, minigolfs, slēgtā sporta zāle, volejbola laukums. 

Harrow House studentiem tiek piedāvāta kā piesātināta pamatprogramma (20 angļu valodas stundas nedēļā + 15 sporta nodarbības, vakara  izklaidējošie pasākumi un divas ekskursijas), tā arī iespēja par nelielu papildmaksu izvēlēties papildu programmas, kuras iespējams mainīt katru nedēļu.

Pusaudži (12+) papildus var nodarboties ar ekstremālajiem sporta veidiem - klintīs kāpšna, loka šaušana un šaušana ar ieroci, plostu būvēšana, peintbols, kārtings, smailīšu sports un braukšana ar motorlaivu, kā arī iespējams nodarboties cirka studijā un braukt papildu ekskursijās. Un tas vēl nav viss ikdienas nodarbību uzskaitījums angļu kompānijā!

Tiem, kam patīk angļu kultūra, literatūra un vēsture, Harrow House piedāvā "Akadēmisko programmu": lekcijas, diskusijas, dalību teātra iestudējumos, pētījumos, projektos, pastaigās un ekskursijās.

Par maksu un izbraukšanas datiem  uz  Harrow House → 


International House Riga-Satva

A.Kalniņa iela 1a, Rīga
Tel. nr.: 6722 6641
www.ihriga.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!