RKB izstādē "SMM" iepazīstināja tās apmeklētājus ar savu piedāvājumu klāstu – kuģu remontu, to pārveidošanu un pagarināšanu jeb konversiju, kā arī jaunu kuģu būves iespējām. Viens no galvenajiem mērķiem, piedaloties izstādē, ir arī veikt pārrunas ar "Rīgas kuģu būvētavas" klientiem par turpmāko sadarbību, kā arī piesaistīt jaunus potenciālus klientus.

RKB Vācijā pārstāvēja stratēģiskās vadības grupas vadītājs Artjoms Zaharovs. "Dalība izstādē ir būtiska, jo veicinās jaunu sadarbības projektu uzsākšanu ar kuģu īpašniekiem. Pārliecību par to rosina fakts, ka šajā sezonā palielinās RKB izremontēto kuģu skaits un rūpnīca ir apliecinājusi, ka spēj veikt arī ļoti lielu kuģu remontdarbus. Veiksmīgs izrādījās arī "Rīgas kuģu būvētavas" izveidotais izstādes stends, kas parāda mūsu veikumu un iespējas," atzīst A. Zaharovs.

Izstādes laikā RKB arī prezentēja Latvijas flotei būvētos militāros kuģus, lai veicinātu kuģu būves pasūtījumus arī no dažādu valstu militārajām un aizsardzības iestādēm.

"SMM" ir viena no lielākajām jūrniecības un kuģu būves izstādēm pasaulē, kas norisinās reizi divos gados Vācijā, Hamburgā.

Jau ziņots, ka A/S "Rīgas kuģu būvētava" no 19. līdz 22. augustam Norvēģijas pilsētā Tronheimā piedalījās vienā no lielākajām zvejas nozarei un zvejas kuģu būvniecībai veltītajām izstādēm "Nor - Fishing".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!