Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā "Spice" atvērts īpašs pop-up veikals "Supreme", kurā izcilas kvalitātes cienītāji var iegādāties tādus augstākās klases alkoholisko dzērienu zīmolu produktus kā "Chivas Regal", "G.H.Mumm", "Martell" u.c. par īpašām svētku cenām. Tas vēl nav viss – pop-up veikala apmeklētāji varēs apgūt jaunas kokteiļu gatavošanas prasmes, vērojot dzērienu eksperta Edgara Grišuļa paraugdemonstrējumus. Padariet savu svētku mielastu svinīgu ar iecienītāko dzērienu un pārsteidziet mīļos ar ekskluzīvu dāvanu!

Kokteiļu meistarklases notiks svētku dienās, gaidot apmeklētājus 18. novembrī no pulksten 15 līdz 17, 19. novembrī no pulksten 17 līdz 19 un 20. novembrī no pulksten 15 līdz 17.

Latvijas dzimšanas diena ir zīmīgs iemesls sevis un savu tuvinieku palutināšanai, iegādājoties kvalitatīvus alkoholiskos dzērienus, īpaši ja tādi pasaulē izplatīti zīmoli kā viskijs "Chivas Regal", šampanietis "G.H.Mumm", konjaks "Martell", burbons "Four Roses" u.c. dzērieni ir pieejami par svētku cenām.

Svētkus ikviens var radīt sev pats, pagatavojot labu kokteili no iecienītākā dzēriena. Vai esat kādreiz garšojuši kokteili "Old Fashioned" ar burbonu "Four Roses" vai "Manhattan"/"Rob Roy" ar viskiju "Chivas Regal"? Šos un citus kokteiļus jūs varat iemācīties pagatavot pats, mācoties no Latvijā atzīta dzērienu eksperta Edgara Grišuļa.

Pop-up veikals "Supreme" veikals atrodas tirdzniecības centra "Spice" otrajā stāvā, blakus restorānam "Lido". "Supreme" ir atvērts katru dienu no pulksten 10 līdz 22 un gaidīs pircējus līdz pat 31. decembrim ieskaitot.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!