Oficiālais Griffith University pārstāvis Latvijā, Mācību centrs "Linkturs", piedāvā studentiem un vidusskolēniem informatīvu semināru, kura laikā Griffith University pārstāvis Entonijs Bredlijs (Anthony Bradley) iepazīstinās interesentus ar universitāti, tās piedāvātajām iespējām, iestāšanās un studiju procesu universitātē, piedāvātajām studiju programmām, kā arī sniegs daudz citas vērtīgas informācijas par šo universitāti un studijām Austrālijā kopumā. Seminārs notiks 22. septembrī plkst. 17:00 Mācību centra "Linkturs" telpās Rīgā, Tērbatas ielā 5-3 (2. stāvā).

Atnāc un uzzini kā piepildīt savu sapni par studijām eksotiskajā Austrālijā!


AUSTRĀLIJA - TREŠAIS POPULĀRĀKAIS STARPTAUTISKO STUDENTU GALAMĒRĶIS  

Austrālija ir plaši pazīstama kā viena no daudzveidīgākajām un viesmīlīgākajām zemēm pasaulē. Valstī atrodas vairāki tūkstoši aizsargājamu teritoriju un dabas parku, kā arī 17 UNESCO Pasaules mantojuma objektu. Ja ar dabu vien ir par maz, ikdienai krāšņumu piešķir Austrālijas iedzīvotāji, kuri runā vairāk nekā 260 dažādās pasaules valodās.

Austrālijas skaistā daba un atvērtie cilvēki ir pazīstami gandrīz ikvienam, taču mazāk zināms ir fakts, ka visā pasaulē tiek atzīta un novērtēta arī Austrālijas augstākā izglītība. Šīs valsts universitātes ir sagatavojušas izcilus visdažādāko jomu speciālistus, kuri ir spējuši mainīt pasauli un iegūt augstākos savas nozares apbalvojumus, sākot no Oskara balvas līdz Nobela miera prēmijai. Lai arī Latvijas studentiem salīdzinoši maz pazīstama, Austrālija ir 3. populārākais starptautisko studentu galamērķis pasaulē.

Mācību centrs "Linkturs" aicina vidusskolēnus, studentus, viņu vecākus un skolotājus uz bezmaksas semināru, kura laikā Austrālijas Griffith University pārstāvis Entonijs Bredlijs (Anthony Bradley) stāstīs par studiju iespējām Austrālijā un konkrēti šajā universitātē. Semināra valoda - angļu.


GRIFFITH UNIVERSITY - REĢIONA LĪDERE AUGSTĀKĀS IZGLĪTĪBAS JOMĀ

Griffith University dibināta 1971. gadā un atrodas starp 10 lielākajām universitātēm Austrālijā. Šobrīd tā tiek atzīta par vienu no inovatīvākajām augstākās izglītības iestādēm valstī, un ir viena no ietekmīgākajām universitātēm visā Āzijas un Klusā okeāna reģionā. 

Griffith University bija pirmā universitāte Austrālijā, kura piedāvāja studentiem Āzijas studiju un vides zinātņu programmas, un tā joprojām ir vadošā reģiona augstskola šajās jomās.

Griffith University šobrīd piedāvā vairāk nekā 300 dažādu studiju programmu. Tās piecos kampusos jeb studentu pilsētiņās studē 43 000 studentu no vairāk nekā 130 pasaules valstīm. Universitāte piedāvā lielu mācību programmu daudzveidību nozīmīgākajās pasaules nozarēs:

  • Business and Government;
  • Criminology and Law;
  • Education; Engineering and IT;
  • Environment, Planning and Architecture;
  • Health;
  • Humanities, Social Sciences and Languages;
  • Music;
  • Science and Aviation;
  • Visual and Creative Arts.

Pilnu universitātes piedāvāto bakalaura un maģistra programmu sarakstu varat apskatīt Griffith University mājaslapā.

Griffith University ir sadalīta piecos kampusos - visi no tiem atrodas Austrālijas krāšņajā austrumu piekrastē, Kvīnslendas štatā. Katrā no kampusiem ir sava aura, taču visos studentiem tiek nodrošināti ērti un mācībām piemēroti apstākļi - bibliotēkas, mācību un atpūtas telpas, kafejnīcas, dažos arī sporta un izklaides centri. Tāpat kampusos pieejama arī dažāda veida palīdzība studentiem - medicīnas pakalpojumi, karjeras un nodarbinātības konsultācijas, bērnu istabas studējošiem vecākiem un daudz citu. Kampusos, kuri atrodas Brisbenas un Goldkoustas (Gold Coast) pilsētās, viss nepieciešamais, ja arī nav pašā kampusa teritorijā, ir ērti pieejams tuvā apkārtnē.

          

IESTĀŠANĀS PRASĪBAS STUDENTIEM NO LATVIJAS

Lai iestātos Griffith University bakalaura vai maģistrantūras programmās, Latvijas studentiem ir nepieciešams:

  • ar labām sekmēm pabeigta iepriekšējā līmeņa izglītība;
  • nokārtots kāds no starptautiskajiem angļu valodas zināšanu eksāmeniem - piemēram, IELTS vai TOEFL;
  • studenta vīza.

Iestāšanās prasības maģistrantūras programmās var ievērojami atšķirties atkarībā no studiju virziena un programmas.

Mācību maksa Griffith University dažādās programmās atšķiras, taču tā būs aptuveni 20 000-27 000 AUD (14 000-19 000 EUR) gadā. Papildus jārēķinās arī ar aptuveni 800-1000 AUD (560-700 EUR) mēnesī dzīvesvietas īrei un ikdienas izdevumiem. Taču, atšķirībā no vairākām citām valstīm, kurās starptautiskajiem studentiem ir nepieciešama mācību vīza, Austrālijā studenti drīkst strādāt - uz pusslodzi mācību laikā (t.i. ne vairāk kā 20 stundu nedēļā) un pilnu slodzi mācību brīvlaikā.

          

SEMINĀRA NORISE:

KAM TAS PAREDZĒTS?

  • Semināru aicinām apmeklēt visus, kam ir interese par izglītību Austrālijā, apmeklētājiem vecuma ierobežojuma nav. Seminārs norisināsies angļu valodā, tāpēc vēlams to pārvaldīt vismaz labā sapratnes līmenī.

KAD TAS NOTIKS?

  • 22. septembrī plkst. 17:00

KUR TAS NOTIKS?

  • Mācību centra "Linkturs" telpās Rīgā, Tērbatas ielā 5-3 (2. stāvā).

CIK TAS MAKSĀS?

  • Pilnīgi neko!

Uzmanību! Seminārs norisināsies angļu valodā. Savu ierašanos lūdzam reģistrēt, zvanot pa tālruni 67223267 vai rakstot uz linkturs@linkturs.lv. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc reģistrācija semināram ir obligāta!


Semināru piedāvā universitātes oficiālais pārstāvis Latvijā, Mācību centrs "Linkturs" - Jūsu personīgais gids studijām ārzemēs!

Mācību centrs "Linkturs" jau 17 gadu palīdz skolēniem un studentiem no Latvijas iegūt izglītību ārvalstīs - Lielbritānijā, ASV, Kanādā, Francijā, Spānijā, Šveicē, Dānijā, Nīderlandē un daudzās citās. Mēs piedāvājam dažādas izglītības programmas ārzemēs: vasaras un ziemas nometnes, valodu kursi pieaugušajiem, vidējā izglītība labākajās privātajās un valsts koledžās, augstākā izglītība un profesionālās programmas.

Lai uzzinātu visus aktuālos Mācību centra "Linkturs" jaunumus un piedāvājumus, kā arī iepazītos ar mācību centra partneriem citās valstīs, aicinām sekot līdzi jaunumiem mūsu mājaslapā www.linkturs.lv, Facebook lapā un Draugiem.lv lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!