Foto: Publicitātes foto
Kā jau informējām lasītājus iepriekš, mēs turpinām sekot notikumiem, kas notiek Jūrmalas pilsētā sabiedriskā transporta jomā.

Nesen Jūrmalā norisinājās ikgadējais koncerts "Jaunais vilnis", kuru apmeklēja arī ļoti daudzi jūrmalnieki. Tāpēc īpaši svarīgi jūrmalas iedzīvotājiem bija pēc pasākuma nokļūt mājās, kas izrādījas bija milzīga problēma, jo Jūrmalas domes izvēlētā pārvadātāju kompānija SIA "Autotransporta firma Jūrmala SV" dažādu apsvērumu dēļ nespēja nodrošināt transporta pakalpojuma reisus pēc 22:00 vakarā, par ko daļa jūrmalnieku ir neapmierināti un pauž savu viedokli arī intervijās. 

Kāds no Jūrmalas iedzīvotājiem uzsver arī to, ka citās pilsētās šāda situācija nav, ja pilsētā notiek masu pasākums, tiek nodrošināti arī attiecīgi papildus reisi, lai visi, kas apmeklē pasākumu, tiktu arī mājās. Jūrmalā šī situācija ir gluži pretēja un vienīgā pēdējā iespēja kā tikt mājās no nakts pasākumiem ir vilciens, tieši vilciens šeit jūrmalniekiem ir - glābšanas riņķis. Vēl jo projām Jūrmalnieki pauž sašutumu par šoferu nolaidīgo attieksmi pret pasažieriem.

Jūrmalas dome šobrīd izstrādā kritērijus pēc kuriem izvēlēties pārvadātāju pilsētai, mēs, tā pat kā visi jūrmalas iedzīvotāji, paļaujamies uz Jūrmalas domes deputātu goda prātu, pieņemot izšķirošo lēmumu. Ļoti ceram, ka viņi vadīsies pēc pašu jūrmalnieku izteiktajām vēlmēm: regulārāki reisi, reisi vakara stundās un labāki autobusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!