Salīdzināšanas portāls Gudriem.lv savā 3 gadu jubilejā izsludinājis lielo loteriju!

Trīs gadu jubilejas priekšvakarā Latvijā populārais salīdzināšanas portāls Gudriem.lv aicina visus Latvijas iedzīvotājus piedalīties grandiozā loterijā, kuras balvu fonds ir 1700 latus vērts. Tajā ietilpst iPad 3, iPhone 4S, dāvanu kartes no sporta klubiem „Atlētika”, kolektīvās iepirkšanās portāla Zizu.lv, kā arī valodu un IT mācību centra „New Horizons”. Lai kļūtu par loterijas dalībnieku, jādodas uz adresi:http://www.gudriem.lv/loterija/ un jāatstāj sava e-pasta adrese, uz kuru turpmāk katru nedēļu pienāks jaunumi un noderīga informācija no Gudriem.lv.

„Pirms trīs gadiem portālā Gudriem.lv sāka darboties pirmais bezmaksas pakalpojums - mobilo sakaru operatoru tarifu salīdzinātājs, kuram Latvijā nebija analoga. Tobrīd mēs nedomājām, ka pēc 3 gadiem mūsu portāls kļūs par nopietnu interneta pakalpojumu sfēras dalībnieku. Šobrīd mēs piedāvājam 23 preču un pakalpojumu cenu salīdzinātājus, no kuriem daudzi ir unikāli Latvijai. Vairāk nekā 150 tūkstoši cilvēku Gudriem.lv servisus izmanto katru mēnesi. Gudriem.lv Facebook lapa ir 7. ietekmīgākā korporatīvā lapa starp Latvijas uzņēmumiem, apsteidzot daudzas kompānijas ar miljoniem latu lielu apgrozījumu," stāsta Gudriem.lv valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Zaznovs.

Kā portāls Gudriem.lv tik īsā laikā kļuvis tik populārs interneta lietotāju vidū? Galvenokārt tādēļ, ka tas palīdz ietaupīt naudu un nepārmaksāt par pakalpojumu. Piemēram, ātro kredītu meklētājs ļauj izvēlēties piedāvājumu ar visizdevīgākajām procentu likmēm un bezmaksas aizdevuma noformēšanu. Autovadītāji portālā var atrast ļoti plašu pakalpojumu klāstu, tādējādi samazinot savus tēriņus - no vislētākajām OCTA un KASKO apdrošināšanas polisēm, līdz degvielas cenu monitoringam degvielas uzpildes stacijās.

Papildus tam, cilvēki aktīvi izmanto iespēju salīdzināt visu Latvijas kolektīvās iepirkšanas portālu piedāvāto atlaižu kuponu cenas, iepazīstas ar tirdzniecības tīklu atlaižu katalogiem, salīdzina taksometru cenas, pasūta ēdienu un daudz ko citu. Gudriem.lv lietotājiem ir unikāla iespēja tikt pie īpašām cenām taksometra pakalpojumiem, interneta pieslēgumam, televīzijas paketēm u.c. pakalpojumiem.

Portāls Gudriem.lv jau drīzumā plāno piedāvāt arī citus aktuālus salīdzināšanas pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!